Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (403 words)

Градски стил в облеклата с внос на дрехи втора ръка

Едва ли се налага да убеждаваме някого колко много предимства имат марковите дрехи. И за сметка на това, че много хора не могат да си позволят статуса на чужденците

Едва ли се налага да убеждаваме някого колко много предимства имат марковите дрехи. И за сметка на това, че много хора не могат да си позволят статуса на чужденците или просто държат да притежават нещо, което останалите нямат, насочваме вниманието към градската мода с внос на дрехи втора ръка.

За целта избираме модна дестинация Западна Европа и конкретно Великобритания. Славата й като страна, която се ползва с добър имидж не е тайна за никого, а предвид и факта, че е управлявана от жена, то везните клонят за много, актуални и модни решения.

Изберете дрехи от англия онлайн и обновете гардероба си. За целта може да направите комбинация. В случай, че вече разполагате с атрактивна дреха, смело може да се възползвате от възможността да я разнообразите с някои актуални за сезона комбинации. По този начин ще промените цялостното впечатление за себе си и познатата до сега дреха може да стой съвсем различно. Предлагаме ви 3 варианта, които са лесно-постижими, достъпни и фешън:

Дреха с качулка – дали е суитшърт, блуза, палто може да го направите много предизвикателно и напълно актуално за сезона. Това ще стане, ако добавите колан или широк пояс. Последното обаче в случай, че талията ви позволява подобна импровизация.

Късо сако – моделът с остра яка може да се носи с панталон или спортна дреха, а за официалната рокля е нужна нежна материя. Така ще постигнете модерен бохемски стил, актуален със сезона.

Блуза – не е нужно да прикривате блуза с деколте стил лодка. За целта може да използвате само допълнителна яка и да добавите максимално изчистена визия. Полата може да е по-обрана и семпла, за панталонът важи същото правило. По този начин ще подчертаете ефектната яка и имиджа си.

С предложенията от магазин втора употреба винаги може да си набавяте необходимите дрехи, аксесоари и помощни материали, с които да освежавате гардероба във всеки нов сезон. Удобния и изящен градски стил е микс от възможности, който включва, както свободния дух, така и задължаващата елегантност. Всичко това може да е част от вашето ежедневие, а с малко фантазия винаги може да редактирате старата дреха.

Това дали ще се спрете на класиката в стила дрехи или ще заложите на ексцентричността, отново остава във вашите ръце. Предлагаме ви да стартирате вашата мода с бутикови дрехи втора ръка.

1
Неврология и хомеопатия.
Масажен център в София – FIZ.bg
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location