Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (334 words)

Как да си изберем парфюм?

Както при всички евтини, така и различните маркови парфюми онлайн, базисните нотки са от основно значение на аромата, от който се влияе всеки човек.

Както при всички евтини, така и различните маркови парфюми онлайн, базисните нотки са от основно значение на аромата, от който се влияе всеки човек. Те са по-предпочитани, но и по-скъпи. Въпреки това, доста хора си ги позволяват, явно чарът им е просто неустоим. Ако си имате любима марка, навсякъде може да откриете новите й попълнения. Ако пък сменяте често избора си на парфюм, според това, който аромат ви харесва, просто се насладете на приятната обиколна по парфюмерийните магазини.

Да се върнем на нотките –връхни, сърдечни и базисни. От ароматите им зависи, кой парфюм ще изберем. Те влияят на сетивата и така по-лесно намират собствениците си.

Нека разгледаме тези важни нотки, съдържащи се в различните маркови парфюми, по-подробно. Най-значими са базови, които разкриват цялата мощ на аромата. Сливайки се с кожата, те показват най-доброто от флакона. Интересен факт е, че един и същ парфюм мирише по различен начин на всеки. Това е заради типа кожа. Базисните нотки имат няколко разновидности и комбинации на амбър:

Започваме с амбър – база на тамян с балсамова есенция и ванилия, богата на тамян. АмбърМускус – опушен горещ тамян, без допълнителни есенции. Захарен Амбър – захаросано ухание на мед и ванилия – приятен и мек. Ориенталски – комбинация от подправки, екзотични цветове и балсами – уникално съчетание! Стигнахме до Страстния Амбър, който съдържа меки балсами с мирис на дъбов мъх. БрашнестАмбър – амбър, съчетан с лека нотка тютюн. Мъхестият Амбър, пък, се съчетава с приятното ухание на лавандула. Класическия се характеризира с свежо и чисто ухание.

Основно предимство на базисните нотки при всички марковипарфюми е дълготрайността им. Те се изправят по-бавно. За създаването им се ползват дървесни и билкови аромати, както и специфични подправки. Може да усетите основната им сила, час след нанасянето им върху определената зона от тялото ви. Според проучванията, може да сте сигурни, че ухаете на новия си марков парфюм около 17 часа.

1
Защо качествените преси за коса са толкова важни?
Достатъчно бързо ли се зареждат страниците на сайт...
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location