Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (401 words)

Колко са евтини бижутата Сваровски?

Бижутата на Сваровски често се дават за пример когато става дума за украшения на ниски цени. И това с право е така.

Бижутата на Сваровски често се дават за пример когато става дума за украшения на ниски цени. И това с право е така. Защото действително човек може да намери украшения, които буквално д разтопят нечие сърце със старанието, с което са изработени и същевременно цената им би могла да бъде изключително атрактивна. Понякога обаче се стига до ситуации, в които хората с изненада откриват, че все пак бижутата струват повече, от колкото са предполагали.

Това всъщност не е изненадващо като се има предвид, че все пак бижутата под известния бранд се изработват от качествени материали като сребро. Да не говорим, че в обработката и покритията се използва и не малко количество родий, за който дори не е нужно да споменаваме колко е скъп. А и кристалите. Все пак за тяхната изработка се използват специални технологии и не могат да бъдат създадени от всеки и на всякъде. Изобщо, за всяко нещо си се изисква майсторлък, а не ще и дума, че Сваровски го имат в излишък.

Достатъчно е само да хвърлите един бегъл поглед върху колие, обеци или пръстени на Сваровски и ще разберете за какво говорим. Всичко е изработено с изключително внимание към детайла и не е необходимо човек да бъде експерт за да види, че нищо не е оставено на случайността и компромиси с качеството на изработката просто не се допускат, и това е една от причините не всички модели бижута Сваровски да са евтини.

Но да се върнем на цените, за които споменахме по-рано. Те варират в много широки граници. Макар че с лекота могат да се открият бижута на цени от доста под 100 лева (например 60 или 70 лева), то ако търсите по-скъпи бижута, несъмнено ще откриете и такива. Вярвате или не Сваровски предлагат доста луксозни артикули с невероятна изработка, които могат да струват дори по 400 - 500 лева! Но това далеч не е всичко. Цените на някои по-изискани модели с по специална изработка могат да полетят до небесата и да достигнат суми над 1500 лева! Всичко зависи от самото бижу.

Така или иначе, марката е популярна с добрите си цени и дори най-скъпите артикули да са доста луксозни и не по-джоба на всеки, то повечето от бижутата са съвсем достъпни, а някои да дори откровено евтини бижута и всеки може да си ги позволи.

1
BMW 6 Series – спортното купе в каталога на маркат...
Програма за отслабване
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location