Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (342 words)

Траен обем и блясък с преса за коса

Едва ли има жена, която да не си мечтае да превърне тънката си и изтощена коса в буйна и бляскава грива и в стремежа си не малко от нас

Едва ли има жена, която да не си мечтае да превърне тънката си и изтощена коса в буйна и бляскава грива и в стремежа си не малко от нас подлагат косите си на изтощителни и увреждащи стилизиращи процедури.

Много хора, в това число и фризьори заклеймяват пресата, като поредния уред, който и нанася непоправими щети, но повечето производители на преси за коса – професионални модели и такива, използвани в домашни условия могат да ги опровергаят, представяйки последните иновационни разработки, които не просто не вредят, но и придават на косата невроятен блясък и обем.

Тънката коса се нуждае от специална преса за обем, като това може да бъде и преса за вафли или някоя от пресите за коса с приставки, но поради нейната склонност към увреждане е задължително да направим добра инвестиция, спирайки се на престижна марка, използваща в производството на своите уреди най-новите технологии.

Освен керамични плочки, йонна защита и инфрачервено нагряване, които не прегряват косъма, отнемат статичното електричество и заглаждат косата без да я увреждат, повечето модерни модели преси за коса имат приставки, с чиято помощ може да се постигне не само бързо и безопасно изправяне, но и огромно разнообразие от прически.

Най-качествените и скъпи модели преси за коса на Philips и Remington имат керамични, турмалинови или титаниеви плочки, които за разлика от металните се нагряват по-бързо и равномерно и изправят трайно и за секунди всеки кичур, без да е необходимо да го третирате излишно, прекарвайки го през пресата втори път.

Има значение дали Вашият модел е от пресите за коса на Белисима и Rowenta или е произведен от по-неизвестен производител, тъй като добрата марка сама по себе си е гарант за качеството на своя уред. В името на здравата и красива коса не бива да се скъпим, а да изберем най-доброто, като не е необходимо да си купим професионална преса за коса, а такава която ще изпълнява безопасно своето предназначение.

 

1
Професионални съвети и идеи за интериорен дизайн
Съвети за покупка на металдетектор
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location