Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (392 words)

Идеалните дамски рокли за тяло тип пясъчен часовник и тип ябълка

Идеалните дамски рокли за тяло тип пясъчен часовник и тип ябълка

В тази статия ще научите какви дамски рокли са перфектни за вашето тяло, тъй като всяко тяло си има своите форми а оптическите измами правят повече

В тази статия ще научите какви дамски рокли са перфектни за вашето тяло, тъй като всяко тяло си има своите форми а оптическите измами правят повече, от колкото си мислите. Спазвайте дадените съвети за тяло тип пясъчен часовник, за слаби дами, тяло тип круша, ябълка и т.н.

Дамски рокли за тяло тип пясъчен часовник

За вашето тяло и неговия силует: Тялото тип пясъчен часовник притежава закръглени и красиви форми – нищо в излишък! Това тяло според експертите е най-красивото и неговите носителки трябва да се чувстват късметлийки. Най-добрите дрехи за този тип тяло ще акцентират на най-добрите ви черти, които обикновено се състоят в добре дефинираната талия на тялото. Вашият бюст и бедрата са пропорционални едно към друго и горната част на тялото е балансирана с дължината на краката ви.

Перфектните за вашето тяло: Когато обличате тяло тип пясъчен часовник е добре да се акцентира върху слабата талия. Това се постига, като приковете вниманието именно към тази ви част – чрез колан на роклята около талията или друг детайл привличащ вниманието.

Какво да избягвате: Безформени или тип Барби, големи и такива в стил империя/ висока талия/, които скриват талията.

Какво да търсите: Потърсете дамски рокли с естествена талия, такива с В образно деколте или с отворени широки деколтета, подчертаващи талията и тип прегърни ме.

Дамски рокли за тяло тип Ябълка

За вашето тяло и неговия силует: Този тип тела обикновено носят целия излишък от килограми в областта на корема, тялото тип ябълка има стройни крака, не изразена талия. Има начини да се скрие недостатъка в средната част на тялото ви, като се покажат вашите положителни качество – красивите крака.

Кои са идеални за вашето тяло: Когато трябва да се облече тяло тип ябълка трябва да се цели създаването на една по-изразена талия и едновременно с това да се прикрие корема. Това се постига чрез добавяне на обем и кривини в долната част на тялото. Ако обичате начина по който изглеждат вашите крака, показвайте ги!

Какво да избягвате: кройка с естествена талията, такива впиващи се около бедрата или с десени с хоризонтални ивици и общо взето избягвайте всичко, което обръща внимание на вашата средна част на тялото.

Какво да търсите: Висока талия, А образни, и такива с колани.

3
Кога имаме нужда от сервиз за газови уредби
Завеждане на щети по Гражданска отговорност