Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (418 words)

Красивите рокли и тяхното послание

Мили дами, чувствате ли се уверени и красиви, когато сте облечени с даден тоалет?

Мили дами, чувствате ли се уверени и красиви, когато сте облечени с даден тоалет? Със сигурност самочувствието ви се показва, когато знаете, че изглеждате добре. Това е и причината, поради която днес ще поговорим за красивите рокли от bg-look.com и как точно да подберем моделът, който е най-подходящ за фигурата и настроението ни.

Най-напред държим да отбележим, че всяка представителка на нежния пол има красива фигура. Единственото, което се изисква от вас, е да знаете точно какъв тип рокли и по-точно какъв модел са най-подходящи за вас.

Започваме с дамите, чиято фигура наподобява круша. Всъщност това е и най-често срещаната женска фигура. Важно е да знаете, че не бива да акцентира върху ханша, което означава, че подходяща за вас е рокля, която се разкроява от талията. Не пропускайте да изберете модел, който подчертава тънката ви талия, тъй като по този начин ще насочите вниманието именно към нея. Дължината на роклята зависи изцяло от височината ви, но не избирайте прекалено къси модели. Роклята ви трябва да бъде дълга до коленете или малко над тях, но не по-къса.

Ако фигурата ви наподобява обърнат трапец, тоест раменете ви са по-широки от ханша, то тогава трябва да обърнете специално внимание на деколтето на вашите рокли. Не ви препоръчваме да избирате V-образни деколтета. По-добре заложете на рокли само с едно рамо. Подходящи за вас са и роклите с ниска талия.

Дамите с фигура тип правоъгълник трябва да бъдат внимателни при избора си на рокля. При вас талията не е добре изразена, което означава, че подходящият модел за вас е правата рокля. Тя е чудесен избор както за ежедневието, за офиса, а и за официални събития. Акцентирайте върху краката с рокля, чиято дължина е до коленете или над тях.

Важно е да обърнете внимание на цвета на избраната от вас рокля. През настоящия сезон актуални са кобалтово синьото, наситено лилавото, винено червеното, цвят сангрия, цвят горчица, както и цвят измуруд. Подберете цвета на роклята според цвета на косата и кожата ви.

Препоръчваме ви в гардероба ви да има поне две красиви рокли, с които да се чувствате прекрасно. По този начин ще знаете, че винаги имате на разположение подходящ тоалет за по-официално събитие, както и за ежендевието. Уверяваме ви, че красивите рокли са в състояние да повдигнат настроението ви и да ви вдъхнат увереност. А що се касае до закупуването на самите рокли - отделете му достатъчно време и внимание и ви гарантираме, че крайният резултат ще бъде наистина зашеметяващ.

1
Подарък за жена
Казино бонуси – как работят те и как да разберем д...