Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (326 words)

Нагреватели за кола мска

Кола маската е продукт на базата на смоли и восъци, с който се извършват обезкосмяващи процедури в домашни условия или в козметични салони.

Кола маската е продукт на базата на смоли и восъци, с който се извършват обезкосмяващи процедури в домашни условия или в козметични салони. Тези смолисто восъчни консистенции могат да се употребяват само, когато се затоплят, за да получат нужната еластичност, необходима за епилацията.

Някои видове кола маска, най-вече тези за домашна употреба се предлагат във вид на намазани с продукта найлонови ленти, които нямат нужда от термично затопляне, а е достатъчно само да се разтъркат между дланите, за да придобият годна за употреба температура. Повечето видове кола маска, обаче изискват термично загряване на продукта, за да могат да се прилагат ефективно, като епилиращо средство.

Загряването на кола маската в домашни условия често се извършва на водна баня, тъй като малко хора имат в дома си необходимите за целта нагреватели, освен ако не става въпрос за рол он апликаторите, които понякога се предлагат в комплект с такъв нагревател.

В козметичните салони, обаче се извършват голям брой епилиращи процедури, което изисква по-големи количества продукт, професионална техника, която да пести време при затоплянето му и най-вече да го затопля до нужната температура, без да се налага изчакване изстиването на претоплена и опасна за кожата кола маска.

Професионалните нагреватели за кола маска имат вграден таймер и индикатори, които сигнализират на време, че смолистата консистенция е готова за употреба и това е изключително практично и удобно за козметика и неговите клиенти, тъй като веднага, щом индикаторът покаже, че продуктът е годен за употреба може да се пристъпи към изпълнението на самата процедура.

Различните козметични салони ползват различни модели нагреватели за кола маска, в зависимост от това какво количество се ползва на ден и какъв вид продукт се употребява. Те имат различна вместимост и начин на действие, но със сигурност са едни от най-необходимите козметични уреди, особено през летните месеци, когато кола маската е най-често извършваната козметична процедура.

 

3
Практичните козметични комбайни
Яркост и цвят при светодиодните ленти
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location