Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (433 words)

Много „звезди” на спорта и киното днес създават своя марка парфюм

Обикновено когато чуем думата парфюм си представяме изискано облечена красива жена, която оставя след себе си омайващо ухание.

Обикновено когато чуем думата парфюм си представяме изискано облечена красива жена, която оставя след себе си омайващо ухание. Парфюмът винаги е бил символ на елегантната съблазън към мъжкия пол. През последните десетилетия обаче мъжът също се „еманципира”. Мъжете могат да бъдат достатъчно суетни, за да пренебрегнат възможностите на марковите и качествени парфюми. Парфюмерийната индустрия днес произвежда и качествени мъжки парфюми. Голямото търсене разбира се определя и предлагането. Днес и най-претенциозният мъж може да намери своя мъжки парфюм. В големите фирмени магазини има цели щандове за мъжка козметика и парфюми. Всеки представител на мъжкия пол, който държи на себе си, би се радвал да носи хубав и качествен парфюм. Обикновено изисканият аромат е нещо като „визитна картичка” за притежателя си. Има парфюми чийто аромат безпогрешно говори за производителя. С десетилетията парфюмите на някои парфюмерийни компании са се превърнали в белег на престиж и положение в обществото. Изборът и ползването на парфюм е съчетание между ритуал и философия. Това е стил и начин на живот. Добрата визия и качествения костюм например вървят с подходящ парфюм. Дамите също се впечатляват от хубавите мъжки парфюми.

Производителите на мъжка козметика и парфюми днес залагат на агресивната реклама. През последните години стана модно известни мъже да създават своя „запазена марка” парфюм. Популярни са парфюмите на звезди като Антонио Бандерас и Дейвид Бекъм. Други известни личности в сферата на спорта, киното или музиката можем да видим в реклами на маркови парфюми. Посланията в тези реклами на мъжки парфюми могат да бъдат много оригинални. Някои мъжки парфюми носят екзотичния аромат на далечни земи и напомнят за неустоимия чар на легендарен плейбой пред когото се „предавали” всички жени. Днес се продават и модерни мъжки парфюми, които се предпочитат от юпитата, почитатели на хай-тек стила. Мъжете обаче често пъти са увлечени в забързаното и напрегнато ежедневие и нямат време за пазаруване. Представителите на мъжкия пол не обичат да обикалят магазини в ровене и търсене по щандовете. Тук на помощ идва онлайн търговията. Днес мъжки и дамски парфюми се продават в различни сайтове за онлайн козметика. Такъв сайт за качествена онлайн козметика и парфюми е parfium-market.com. В сайта наред с дамските, могат да се намерят и закупят и маркови мъжки парфюми. Закупуването на мъжки парфюми онлайн носи и други предимства. При онлайн продажба на парфюми се правят големи отстъпки от цените. Обикновено предлаганите парфюми се продават на промоционални цени с намаления от порядъка на 30 до 60 процента. Така всеки мъж може удобно от вкъщи да закупи по каталог на изгодна цена качествен марков парфюм.

 

1
Принципи на работа на температурните сензори
Автомобилни гуми и защо е важно да ги сменяте всек...