Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (326 words)

Пленителни и чаровни брюнетки в красиви цветове

Имате ли таен трик, с който винаги взимате правилното решение на въпроса „Какво да облека?”.

Имате ли таен трик, с който винаги взимате правилното решение на въпроса „Какво да облека?”. Ако търсите опорна точка, която ще ви помогне в избора на страхотни и добре съчетани дрехи и аксесоари, съобразете се с цвета на косата. Кестенявите коси се срещат в толкова много нюанси и цветове, че понякога е трудно да се прецени кои дрехи и палитри ще подхождат най-много на брюнетките. За щастие, експертите стилисти дават полезни и практични насоки за най-страхотните съчетания от аксесоари и тоалети, когато се чудите „Какво да облека днес?”.

Също както блондинките, брюнетките могат да се разделят на две основни групи – дами с кестеняви коси в топли, меки нюанси и студено кестеняви коси. Най-лесният съвет, който ще ви ръководи при решението Какво да облека е да си представите палитрата от цветове през есента. Най-впечатляващите багри, в които ще засияте са дрехи в оранжево-червените нюанси, тъмнозелено, горско зелено, както и златисто. Най-актуалният цвят за тази година е лилавото и той стои просто зашеметяващо на брюнетките. Изберете лилаво със сини нюанси и ще подчертаете естествената красота на кестенявата коса.

Дамите с топли кестеняви коси ще впечатляват, ако изберат цветове с основа червено и оранжево. Светло кестенявите кичури изпъкват на фона на маслинено зелено, патладжан и оранжево-червено. По-неподходящите палитри, които ще направят косата ви по-бледа и незабележима са пастелните цветове и много от нюансите на синьото.

Брюнетките със студено кестеняви кичури ще направят правилният избор ако заложат на тоалети и аксесоари в богати червени цветове. Нюансите на косата ви позволяват да експериментирате дори с ярки палитри, като неоново зелено и други. Сред любимите ви багри трябва да са изумрудено зелено, ледено синьо както и лилаво.

Неподходящите гами за „студените” брюнетки са цветовете с червена основа, както и жълто. Избягвайте драги в различни нюанси, които са в ярък контраст с цвета на косата ви, за да не отклоните фокуса от прическата върху тоалета ви.

 

1
Полуфиналите на Шампионската Лига са вече ясни
Принцип на работа при вентилаторите в компютър