Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (339 words)

Интересно за бижутата Сваровски

Сваровски е най-известната марка луксозни кристали. Ако трябва да бъдем точни, това е особен вид стъкло, а не точно кристал.

Сваровски е най-известната марка луксозни кристали. Ако трябва да бъдем точни, това е особен вид стъкло, а не точно кристал. Бащата на Даниел Сваровски е притежавал малка фабрика за стъкло. Даниел е работил там като чирак придобива ценен опит в изкуството на рязане на стъкло. През 1892 г. той патентова електрическа машина за рязане, която значително улеснява производството на стъклени кристали. Компанията Сваровски е основана през 1895 г., а днес е известна в цял свят. Техните продукти са с различни форми и размери, като се обръща много голямо внимание на всеки детайл.


Кристалите Сваровски имат широко приложение в бижутерията и модната индустрия, изкуството и интериорния дизайн. С течение на времето, Сваровски вдъхновяват нови творчески тенденции в бижутерията. Името на компанията е станало синоним за истински кристал.
За да създадат бижута, които позволяват на светлината да се пречупва в целия спектър на дъгата, Сваровски използват специални метални химически покрития, които придават познатия на всички вид. Специалните производствени процеси в комбинация с най-качествени суровини гарантират възможно най-висока степен на прецизност, качеството на изработка и ненадминат блясък.

Бижутата с кристали Сваровски са популярни в цял свят и напълно очаквано са предпочитани дори в света на висшата мода. За повече от век, тези кристали са създали нови стандарти в съвременния дизайн. Всяка нова колекция бижута достига нови висоти на вдъхновение и индивидуалност.


Страхотен екип от дизайнери създават модни бижута, които са перфектният аксесоар за всеки повод. Тези накити са страхотна идея за подарък за Свети Валентин , рожден ден или друг специален за любимия човек случай. Бижутата Сваровски са подходящи също така и за мъжки бижута и аксесоари. Но откъде можете да си закупите нови обеци или гривна с тези искрящи кристали? Почти във всеки бижутерски магазин се предлагат най-различни модели, а ако обичате пазаруването онлайн, със сигурност ще останете очаровани от аксесоарите, предлагани в GS Jewelry. Ако никога не сте се докосвали до тези страхотни бижута, наистина е време да го направите.

 

1
Значение и функция на парфюмите
Цели на бутоните
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location