Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (335 words)

Как да намерим дропшипинг партньори на бижута онлайн?

Как да намерим дропшипинг партньори на бижута онлайн?

Всеки човек иска да изкарва пари, но не всеки знае как точно да започне свои бизнес с минимален капитал.

Всеки човек иска да изкарва пари, но не всеки знае как точно да започне свои бизнес с минимален капитал. Начините за това не са никак малко, но един от най-привлекателните е да си намерите сериозна фирма, с която да си сътрудничите, за да продавате бижута онлайн. Най-простичко казано, дропшипинг партньорите ви предоставят своите стоки, а вие ги предлагате в онлайн магазините. За целта не се налага предварително да ги закупувате, а едва след извършената продажба, вашите партньори ги изпрашат на клиентите ви, а след това вие получавате комисионната си.

Преди обаче да си изберете вашите бъдещи колеги, с които ще работите или фирмата, с  която ще си сътрудничите трябва да сте се насочили към някаква област – дрехи, обувки или пък бижута онлайн. Реално погледнато можете да се насочите към всяка една сфера, но тук е важно да отчетете и факта, каква е вашата конкуренция, тоест по желаните от вас ключови думи. За пример ще дадем фразата бижута онлайн, като нейното месечно търсене от българска аудитория към днешната дата е 720, а конкуренцията е висока. Важно е обаче, ако ще правите онлайн магазин, където да продавате бижута си, да се насочите към няколко думи/ фрази ключови думи, а не само една. Така ще имате по-голям успех, а и според последният ъпдейт,чичо Google не гледа с добро око на сайтовете, които се оптимизират основно само с една думичка, така че не пренебрегвайте това и изберете друга фраза освен бижута онлайн.

И така, след като вече сте се определили с това, към коя област искате да се насочите, тоест бижута онлайн е време да се заемете с търсенето на вашите дропшипинг партньори. Това може да стане най-лесно като напишете сферата, от която се интересувате и пратите запитване към сайтовете дали се интересуват от сътрудничество с вас. Запомнете, че трябва да имате вече онлайн магазин, за да могат вашите бъдещи партньори да погледнат с кого ще си сътрудничат. 

 

0
Бамбукови интериорни врати
Надеждни cPanel хостинг планове