Размер на шрифта: +
1 minute reading time (288 words)

Да направим добро впечатление, благодарение на бижутата

Да направим добро впечатление, благодарение на бижутата

За да изглеждате винаги добре е нужно да спазвате едно простичко правило – това на равновесието.

Важно е да знаем кои бижута за какви поводи са подходящи.

За да изглеждате винаги добре е нужно да спазвате едно простичко правило – това на равновесието. Например ако дрехата, която имате намерение да облечете, е семпла, може да си позволите по-обемисто или дълго бижу (за колие – зависи от деколтето). Но ако дрехите Ви са по-пищни или с повече орнаменти, трябва да уравновесите с леко, ефирно бижу.

Въпреки това, за празничен повод, голямо събитие, а също така и сватба, може да се спрете на благородните метали или скъпоценните камъни. Те определено ще ви накарат да се чувствате забелязани и ще придадат необходимия блясък на събитието. Този ефект се постига изключително успешно от бижутата Сваровски. Те имат характерен блясък, както и обширна цветова гама, сред която да изберете подходящата за тоалета си. За да изберете правилния накит - този, който си представяте, или онзи, който най-добре пасва на дрехата и събитието, винаги е много трудна задача. Дори и след старателно обмисляне на нещата и изпробване на какви ли не варианти, за достигането на правилния образ може да се окаже, че се нуждаете от не особено пищно или скъпо бижу. Сваровски е точно такова решение – семпло, но в същото време елегантно, а постига ефекта на диамантите.

Не се отчайвайте заради онези големи, шарени обеци, които сте си купили – те ще Ви влязат в употреба. Просто днес не е техният ден. Запомнете, че противно на медийните изяви на някои звезди, прекалено големите и пъстри накити не са подходящи за официално събитие или делова обстановка. Най-добре заложете на кристалите Сваровски – в умерени количества те винаги са удачни и добре приемани от околните.

5
Изгодно ли е използването на автомобили под наем?
Колко струва нощувка в хотел в Цигов чарк през Окт...
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location