Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (369 words)

Задължителните дамски чанти за лятото

Ако все още нямате чанта за лятото, колебаете се и не сте наясно с модерното тази година, ние ще ви помогнем да изберете своя модел, с който да се чувствате добре на плажа.

Ако все още нямате чанта за лятото, колебаете се и не сте наясно с модерното тази година, ние ще ви помогнем да изберете своя модел, с който да се чувствате добре на плажа.

Едва ли се замисляте, но е хубаво да правите подбора на дамски чанти според тялото си. Ако вече сте се досетили, за слаби и високи момичета се препоръчват големите и широки модели. Тези, чиято фигура е по-закръглена, трябва да си вземат по-малка с дръжки или без, която да не привлича голямо внимание. За всеки случай, винаги се оглеждайте в огледалото преди да тръгнете с новата си придобивка.

Има няколко модела дамски чанти, между които може да избирате, но пък защо да не си купите всички..

Започваме с всекидневната чанта, която служи за всичко. Може да я намерите във всякакви форми и цветове, и да отидете с нея където пожелаете.

Всяка дама се нуждае от нещо специално за вечерта. Секси черна рокля, високи токчета и малка чантичка. Може да си вземете такава с вградена дръжка или халка за китката. Избирайте между сребриста, златиста или медна – за допълнително блясък.

Чанта за пътуване – винаги ще и намерите приложение. Един такъв модел трябва да бъде стилен и удобен.

Продължаваме с пазарската торба, която ви „служи” почти през цялото време от вашата почивка. В нея пренасяте какво ли не, заради това потърсете нещо практично, удобно и шикозно.

Няма как да забравим и плажната чанта. Може да изберете модел с джобове отстрани, за да прибирате по-лесно нещата си. Съществуват и такива с топлоизолация, които поддържат ниската температура на бутилките с вода. Ако, пък, ръцете ви трябват, изберете такава, която се носи като раница, на гърба.

Едва ли ще се затрудните при избора на чанта, най-много да грабнете първата, която ви „помаха” с... дръжка, но все пак, обърнете внимание и на нашите съвети. На последно място оставихме любимите обувки, въпреки че на плажа едва ли ще ги носите. Няма как да не изберете нещо подходящо, което да се съчетае и с тях, сигурни сме, че ще изглеждате забележително!

1
Оферти за СПА хотели
Кованите железни мебели.
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location