Размер на шрифта: +
3 minutes reading time (531 words)

5 стъпки за постигане на перфектен грим

Професионален грим Онлайн магазин за козметика https://eli.bg/

Едва ли съществува жена, която никога да не е представяла себе си да изглежда като модел от корица на списание. Всяка една от представителките на нежния пол, по един или друг начин, държи на външния си вид и полага неимоверно много усилия при поддръжката му. Истината е, че в много от случаите допускаме грешки, които с течение на времето не се научаваме да коригираме. Така губим надежда, че в един момент в огледалото ще видим образа, който искаме.

За да не се стига до там, то ние ви предлагаме да прочетете всеки един от редовете, изписан по-долу в текста и да си отговорите на една огромна част от въпросите, които сте си задавали. Надяваме се съветите ни да ви послужат като наръчник и много скоро да умеете да гримирате себе си, съвършено добре, използвайки брилянтни техники, такива, с които професионалните гримьори си служат.

Преди обаче да продължим напред, то ние ще отворим една малка скоба, в която да вмъкнем, че мястото, от където си закупувате гримовете е не по-малко важно от това как ги използвате. Именно поради тази причина ви съветваме да бъдете изключително внимателни и да проучвате разумно магазините, където възнамерявате да инвестирате своите пари. За предпочитане е да се доверявате единствено на утвърдени вериги и брандове, за които нямате и минимални съмнения.

За да ви улесним до голяма степен, то ние ще ви посочим онлайн магазин, за който сме сигурни,ч е предлага свръх качествена козметика, която по никакъв начин не би навредила на лицата ви. Изключваме вероятността от причиняване на алергии или друг вид нежелани реакции. Eli.bg е мястото, което заслужава вашето внимание.

 Кои са 5 – те стъпки за постигане на съвършен вид

Първата стъпка е пряко обвързана с изравняването на тена и прикриването на всички онези несъвършенства, които са неприятни за вас. Можете да използвате фон дьо тен, коректор, стик или друг грим, с който обичате да си служите. Задължително правило е той да бъде покривен, така че да не се налага да наслоявате твърде много о крайният резултат да не се получи нещо, което да не харесате, вглеждайки се в огледалото.

Втората стъпка е нанасянето на контури. За да придадете формата и дълбочината, които желаете, то трябва да си поиграете достатъчно дълго с лицето си. Изсветляването следва да бъде направено в централната част на челото и носа, както и областта под веждите, около ноздрите, под очите и централната част на брадичката. За да се получи красив и желан резултат, то за предпочитане е да използвате хайлайтъри или фон дьо тен, който е по-светъл тон от вашата кожа.

Третата стъпка е подчертаването на самите очи. Тук може да си послужите с очна линия, като на първо четене или да заложите на добре познатите сенки за очи. От вас зависи как ще процедирате, спрямо това какви са личните ви предпочитания и до колко сте склонни да се гримирате. В ежедневието е най-добре да не прекалявате. Считаме, че една очна линия е напълно достатъчна.

Четвъртата стъпка са самите вежди. Нищо не може да подчертае един поглед толкова добре, колкото самите вежди.

Петата стъпка е ружът и червилото. Няма как да изглеждате фантастично, ако не се погрижите за това да имате сочни устни, които привличат погледите право към себе си.

0
7 съвета при избора на бракоразводен адвокат
Как лесно и ефективно да почистим зацапаните стени