Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (426 words)

3 неща, които ще направят краката ви безкрайни

Screenshot_2

Всяка жена иска да изглежда стройна и елегантна, но понякога ръстът не го позволява. За щастие има някои трикове, които визуално ще направят краката Ви да изглеждат безкрайни.

Някои дами опитват с носенето на сандали на висок ток, което е добро начало, но в настоящия материал ще Ви запознаем с още 3 техники.

Високите токчета

Те са отличен вариант да увеличим височината си и дължината на краката с няколко сантиметра. Това е особено ефективно, ако изберем:

  • обувки в телесен цвят - подобен нюанс позволява сливането с цвета на кожата и визуално отдалеч всъщност създава впечатление за издълженост;
  • боти изрязани отпред - изрезката отпред позволява на пръстите да се виждат и да се създава впечатление за цялост и завършен вид на стъпалото.

Този трик работи най-ефективно при средна височина на токовете. С дебелите такива ще постигнете обратния ефект и всъщност още повече ще намалите ръста си. Също, експертите препоръчват да не избирате модели с каишки около глезените, защото те отново Ви правят по-ниска. Забравете още за типа “пантофи” и така наречените “балеринки”. Те ще Ви направят ниска, а да не споменаваме и че равните подметки не са ортопедично полезни за ходилото.

Черни клинове

Клиновете обикновено се произвеждат от еластични материали, които плътно прилягат по крака, показват неговата форма и прекрасно се отличава дължината. Именно защото той продължава нагоре по талията се създава и впечатлението за издълженост и “безкрайност”. Този ефект особено се засилва ако обуем и черни обувки с ток - на практика се получава сливане между двете и усещане за цялостност.

Панталони с висока талия

Поредният доста успешен трик за визуално издължаване, защото по-високата талия създава подобно усещане в околните. То идва посредством продължението от кръста нагоре и поради създалата се цялост, мозъкът ни се залъгва, че крака е по-дълъг отколкото е. Подобна илюзия всъщност е валидна за цялата ни долна част.

За да проработи ефективно техниката обаче, задължително блузата трябва да е къса, за да не закрива издължението на талията. Отлично решение в подобна ситуация е ако панталонът е с прави крачоли. Така те допълнително издължават вертикално крака и Ви помагат да накарате околните да Ви смятат за по-стройна. Също, стененията в областта на глезените, отново е прекрасно допълнение и напредък в постигане на поставената Ви цел.

Ако трябва да обобщим накратко до момента, то високите токове с обувки с телесен цвят и панталоните с увеличена талия са прекрасна комбинация, позволяваща да изглеждате добре и да постигнете ефекта за безкрайни крака. Ако не Ви се носи панталон, то заложете на клина и по-къса блуза. Надяваме се да сме били полезни с нашите 3 съвета.

 

1
Как да изберем подходящо зарядно за акумулатор и к...
Как да изберем качествена пералня - препоръки от Т...