Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (341 words)

Дамски чанти

Дамски чанти

След обувките, жените обичат да дават най-много пари за чанти. Колекциите от дамски чанти по света са хиляди, всяка една дама обича да има свой собствен стил и стайлинг

След обувките, жените обичат да дават най-много пари за чанти. Колекциите от дамски чанти по света са хиляди, всяка една дама обича да има свой собствен стил и стайлинг, който да включва чанта, която се различава от тази на останалите. По-заможните дами са склонни да дадат до 6 цифрени суми само и само да се сдобият с дамски чанти, които се предлагат в лимитирани серии. Дамските чанти през годините са се превърнали от аксесоар в неразделна част за всеки ден. Млади, стари, средна възраст няма значение всяка една дама има чанта, която да отговаря на нейния вкус и нужда.

В наши дни дамските чанти са се превърнали в наркотик за жените, без който те не могат. При първа удобна възможност те имат нуждата и зависимостта да си купят поне една такава в месеца. Не може да се ходи навсякъде с една и съща, трябват поне няколко за работа, ежедневие, разходки, тренировки и всякакви други занимания. Докато в миналото чантата е била принадлежност и се е използвала от жените за неделните пазари, когато с тях са носели големия брой покупки. Дамските чанти тогава са наподобявали плетени кошници и всяка жена е имала по една такава. В днешно време в дамските чанти може да откриете дори оръжие, но не и покупки.

Откритие

В гардеробите на дамите, където помещават колекциите си от дамски чанти, можем да открием десетки, на места стотици чанти, които се различават по цвят, дизайн, предназначение, сезон, материя или форма. Всяка чанта има своето предназначение. Като започнем от малките чантички тип пощенски плик, които си отиват с различен вид бижута и са идеални за коктейли и безнес срещи, и стигнем до големите чанти тип торби, в които се носят лаптопи, таблети, големи папки с документи и т.н.т. Разпространението на дамски чанти е голямо и ще продължава да се разраства, защото това е един много успешен бизнес, поради по-големия процент жени в света.

1
Стъклените врати – атрактивни и все по-желани
Първи стъпки в фитнес залата