Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (403 words)

Професионална козметика за лице с анти-ейдж действие за хора на 30+

Професионална козметика за лице с анти-ейдж действие за хора на 30+

С напредване на възрастта е съвсем нормално да започнат да се появяват и първите предвестници на старостта

С напредване на възрастта е съвсем нормално да започнат да се появяват и първите предвестници на старостта – бръчките. Всичко това е в рамките на нещата особено когато си на 30 или 30+, но много от нас са готови на всички, за да избегнат появата на фините линии и дълбоки бръчки, които идват с годините. За да предотвратят появата им много хора се втурват да търсят и тестват различни процедури и серии професионална козметика за лице, но това ще осигури леко подобрение в зависимост от това колко дълго ще използвате продуктите и каква е силата на активните им съставки. За да има избраната от вас професионална козметика за лице с антиейдж действие наистина ефект върху вашата кожа, то тя трябва да съдържа някой от най-важните съставки.

Важни съставки в козметиката против бръчки:

Ретинол е част от витамин А. Това е първият антиоксидант, които се използва широко в повечето кремове против бръчки. Ретинолът може да помогне за стабилизирането на кислородни молекули, които разграждат клетките на кожата, а това причинява бръчките.

Алфа, Бета и поли хидрокси киселини са всички ексфолианти, които премахват горния слой на старата мъртва кожа, като по този начин ще се стимулира растежа на нова кожа с равномерен цвят. Тези киселини правят кожата много податливи на вредното въздействие на слънцето, така че тези, когато използвате продукти с тези киселини, трябва да използвате и професионална козметика, която да предпазва кожата от UVB лъчите.

Коензим Q10 е хранително вещество, което регулира производството на клетъчна енергия. При проучвания на този хранителен елемент, специалистите са открили, че той може да помогне да се намали появата на фини линии около очите, без странични ефекти. А според други проучвания той може да помогне в предпазването на кожата от вредното въздействие на слънцето.

Екстракти от чай често се използват в различни серии професионална козметика за лице с антиейдж ефект. Зеленият и черния чай съдържат съединения с противовъзпалителни и антиоксидантни свойства.

Медта е много често срещана хранителна съставка, открита във всяка клетка на тялото. Когато се комбинира с протеинови фрагменти, наречени пептиди, може да се прилага върху кожата. Тези медни пептиди насърчават зарастването на раните, стимулират производството на колаген и могат да бъдат добри антиоксиданти.

Благодарение на всички тези съставки използвани в качествените серии професионална козметика вие можете да се радвате много по-дълго време на вашата красива кожа без следи от бръчки и несъвършенства. Отлични предложения с доказано положително действие можете да намерите на: http://www.jeandarcel.bg/renovar.

2
Класове часовници купувани у нас
Съвети от дерматолог Иванова за ежедневна грижа за...