Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (371 words)

5 съвета как да подобрим ерекцията

Липсата на ерекция у мъжа може да е признак на здравословни проблеми.

Не бива да се забравя, че здравословният сексуален живот е част от по-здравословен начин на живот. Не се срамувайте да потърсите помощ навреме.

Как да се подобри ерекцията

Промените в начина на живот и отказване от вредни навици може значително да покачи качеството на полов живот.

При лечение с някои медикаментозни средства може да се стигне до намаляване на либидото у мъжа. Този проблем може да се преодолее, след консултация с лекуващия лекар, назначил терапията и при предписване на допълнителни добавки.

Промените в начина на живот - за някои мъже, само малки промени в режима на живот могат значително да покачаткачеството на сексуалност. Липсата на здрав сън, стресът и натоварването, преумората (физическа и психическа), често са провокатори за временното неразположение. Когато бъдат взети под внимание и по възможност изолирани, ерекцията сама може да се върне в нормални граници.

Влиянието на лекарства – много лекарства за различни болести могат да потискат сексуалната активност на мъжа. В някои случаи лечението с тях бива прекратявано, а в други се взема под внимание вредното им влияние и се предписват други алтернативи. Така например заместител на лекарствата е помощта на вакуумно устройство. Такова изисква малко практика, но спомага за успешно справяне с проблема.

Имплантирани устройства се предписват от уролог. Един вид действието на имплант е с помощта на използване на две бутилки, които се пълнят с течност като балон. Тръбичките свързва цилиндрите в малка топкадържат течността. Течността може да направи пениса малко по-дълъг и по-широк.

Можете да подобрите ерекцията, като водите здравословен начин на живот. Така например само една здравословната диета, спиране на тютюнопушенето и увеличаване на физическа активност също са важни предпоставки. Физическата активност увеличава притока на кръв в цялото тяло, включително пениса. Ако не са били активни, започнете бавно, с по-лесни дейности като ходене при нормално темпо или градинарство. След това можете да работят до по-екстремни и натоварващи действия, като например бързо ходене или плуване.

В здравословното хранене може да включите пълнозърнести храни, плодове и зеленчуци, нискомаслени млечни храни, и постни меса.

Въпреки съществуващите природни и естествени методи за подобряване на ерекцията, много мъже, намират за по-лесно да вземат хапче. Всеки един начин обаче трябва да е след направена консултация с лекар.

3
7 неща, с които да сте подготвени преди отплаване ...
5 ползи за бизнеса от интерактивни бели дъски