Размер на шрифта: +
4 minutes reading time (883 words)

6 Натурални Стероида - Храни за Анаболна Диета

6 Натурални Стероида - Храни за Анаболна Диета

Какво е първото, което ви хрумва, когато чуете думата “стероиди”? Обзалагам се, че си мислите за медикаментите под формата на инжекции, които ползват бодибилдърите.

Какво е първото, което ви хрумва, когато чуете думата “стероиди”? Обзалагам се, че си мислите за медикаментите под формата на инжекции, които ползват бодибилдърите.

Искам да внеса малко светлина по въпроса, защото не думата не означава това. Всъщност всеки един от нас е ходеща фабрика за стероиди. Вие прозивеждате стероиди натурално в тялото си 24/7 и тялото ви използва тези стероиди 24/7.

Това означава, че вие използвате стероиди, аз използвам стероиди, всички използват стероиди, дори растенията и животните използват стероиди.

Как така? Аз не употребявам стероиди?!

Да, ти употребяваш! Тялото ти произвежда тестостерон, а това е стероид, организмът ти също така произвежда естроген, което пак е стероид, кортизолът също е стероид и познайте какво… Холестеролът също е стероид!

Тогава какво е това странно нещо, което бодибилдърите си инжектират?

Синтетични стероиди. Това са същите хормони, които тялото ни произвежда и използва постоянно, само че в синтетична форма, което означава, че те са създадени в лаборатория. Това ги прави опасни, защото те не пренадлежат на тялото ти.

Натуралните стероиди, от своя страна, са изумителни. Разбира се, че те няма да имат същия ефект като големи дози Дианабол или нещо подобно, но те са напълно натурални, което означава, че няма нежелани странични ефекти свързани с тях.

Скорошно проучване показва, че натуралният растителен стероид наречен екдистерон, който може да се открие в корен от растението Сума, е по-анаболен от метана и дианабола, два много мощни анаболни стероида. Има и други подобни примери.

6 Анаболни храни с които да засилите естествените си стероиди

Това са шестте анаболни храни, които съдържат натурални стероидни алтернативи, и които нашето тяло може да ползва като стероиди за да стане по-голямо и по-силно.

Спанак
Спанакът съдържа големи количества екдистерон и дехидроепиандростерон, които действат като естествени стероиди в човешкото тяло. Предполагам терминете не значат нищо за вас, но сега ще ви го представим нагледно. Изследвания с мишки показват, че тези хранени със спанак имат 24% по-силен захват за земята. По-интересно е обаче, че тяхната сила на захващане е по-висока от тази на мишките на синтетични стероиди.

Тестове на човешки клетики сочат, че екдистеронът усилва синтеза на протеин с 20%, което е една от основните цели на синтетичните стероиди, като стромба.

Друг важен факт за спанака, е че той е натурален нитрат, който отпуска вените и артерийте и така подобрява кръвотечението.

Спанакът е и богат на витамини и минерали нужни за производството на тестостерон, така че ние от Модерен те призоваваме да напълниш хладилника си със стероиди!

Явно Попай е бил прав!

Киноа
Киноата е Южноамериканско растение богато на въглехидрати, което означава, че следва да бъде приемано преди лягане или след тренировка. Това с цел да се подсигурите, че нивата на тестостерона ви няма да се намалят поради покачените нива на инсулин.

Киноа също е богата на екдистерон подобно на спанака, 50г. от това растение ще ви дадат 18мг. би-екдистерон, много силен натурален стероид подобен на тестостерон.
Киноата също така е богата и на стероиди като сапонини. Това е растителен стероид, познат с ефектите си върху увеличаването на тестостерона и лутеинизиращ хормон. Киселият вкус на растението идва именно от тези стероиди.

Киноа се използва и в много витамини за усилване на производството на тестостерон. Неналичието на глутен го прави перфектен заместител на зърнените храни.

Овес
Тук концентрацията на сапонини също е висока. Ако ядете преработени овесени продукти ефектът ще е нулев. Натуралните “диви” овесени продукти са това, което трябва да търсите.

Има продукт за усилване на производството на тестостерон наречен “Авена Сатива”, който е екстракт от див овес. Научно доказано е, че той усилва нивата на тестостерона точно поради наличието на сапонин.

Яйца
Яйцата трябва да са главен елемент в анаболната диета по две причини.

Жълтъците са един от най-добрите хранителни източници на холестерол. Той е един от най-добрите натурални стероиди, както и предшественик на всички стероидни хормони в организма.

И познайте какво става като откажете хранителния холестерол за да “пазите” здравето си? Изведнъж ви липсва стимулант на естествения тестостерон и познайте какво означава това? Липсата на хормони и ниските нива на тестостерон причиняват разкъсване на сърдечния мускул.

Холестеролът също така е и основният хранителен източник на мозъка и сърцето. За един мъж намаляването на холестерола е голяма грешка.

Белтъците са източник на аминокиселини (протеин), които изграждат мускулната тъкан и подобряват цялостното ви здраве. Това е било от голямо значение за бодибилдърите от 60те и 70те, които няма нужда да питаме колко яйца за яли на ден. Сурови яйца са много по-добри от всеки синтетичен суроватъчен протеин, които може да си купите.

Целина
Според проучвания дори само аромата на целината ще стимулира производството на тестостерон. Целината също така е наситена с два мощни натурални стероида наречени андростенон и андростенол.

Ако сте чували за известният порно продуцент и актьор Питър Норт (Peter North), той споделя, че изяжда огромни количества целина преди заснемането на филм с негово участие. Това подобрявало работата му и количеството на спермата му.

Боб Фава
Това е още едно от растенията, което може да не сте чували, но ако разгледате в интернет има много рецепти за готвене на Фава, така че дори баба ви може да го знае. Този боб е известен със свойството си да увеличава нивата на хормона на растежа и допамина, като и двете ще ви помогнат да увеличите нивата на тестостерона си. 

1
Керамоти – скритата перла в короната на гръцкото к...
По какъв начин допълват чудесните апартаменти Вели...
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location