Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (328 words)

Какво всъщност представляват така наречените упражнения на Кегел?

Какво всъщност представляват така наречените упражнения на Кегел?

Може би сте чували за подобни упражнения, но не всички са наясно, какво всъщност представляват те и за какво трябва да ги правите. В действителнос

Може би сте чували за подобни упражнения, но не всички са наясно, какво всъщност представляват те и за какво трябва да ги правите. В действителност тези тренировки на тазовото дъно се правят най-често от жените, но е доказано тяхното положително действие върху активността на мъжете в леглото и половата им сила, така че силния пол също не бива да пренебрегва тези упражнения на Кегел.

Сигурно много от вас вече тренират редовно в залата, но това не е достатъчно. В началото може да ви е трудно да свивате точно тези тазови мускули, но има един лесен начин да определите кои точно са те. За да го направите просто се опитайте да спрете да уринирате или пък да ограничите изпускането си на газ. Точно мускулите, които се налага да напрегнете, за да направите това са и тези, които ще се наложи да стягате и отпускате при самите упражнения на Кегел. В началото правете тези тренировки на тазовото дъни за няколко минути, но с времето можете да ги увеличите, а също така и самото време, в което задържате мускулите си в свито състояние, а именно около 3-4 секунди. Сигурно много от мъжете, прочитайки това ще им стане неприятно, поради факта кои мускулите точно ще трябва да свиват, но бъдете сигурни, че усилията ви ще си заслужават. Така ще можете да вземате превантивни мерки и срещу проблеми с половата ви сила, така че още днес започнете със самите упражнения на Кегел.

В 21 век много хора водят активен начин на живот, тренирайки цялото си тяло, но много често се пренебрегват тазовите, които са едни от най-важните. Това важи не само за жените, при които упражнения на Кегел са по-известни, но също така и за силния пол. Грижете се за вашето здраве и бъдете сигурни, че много скоро то ще ви се отплати за усилията, които полагате!

 

1
Подарък за жена
3 грешки в едно ресторантско обзавеждане и интерио...
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location