Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (353 words)

Наследствена ли е мъжката импотентност?

Според редица теории, мъжката импотентност може да е често наследствен проблем, като тези изследвания със сигурност биха дали възможност на много мъже да получат отговорите на интересуващите ги въпрос.

Според редица теории, мъжката импотентност може да е често наследствен проблем, като тези изследвания със сигурност биха дали възможност на много мъже да получат отговорите на интересуващите ги въпрос. Освен това, ако наистина се окаже, че мъжката импотентност има наследствен характер в голяма степен от случаите, тогава това ще помогне на много от представители на силния да се справят с нея, тъй като така ще може обременения ген да се замени със здрав.

За първи път това определение като „наследствен” е било споменато от Мендел, който все пак е бил един истински гении в науката. Най-простичко казано това означава, че родителските гени могат да се наследяват от децата, като по този начин често да се унаследяват и заболяванията, които са били запаметени един вид в тях. Всички знаем, че във външността на хората наследствеността е сигурен признак и доказан факт, а и сами можете да се убедите в думите ни, ако прочетете малко повече информация по темата или пък просто, ако се загледате в чертите на родителите си. Едни от децата наследяват красивите очи на майка си, други пък атлетичното телосложение на баща а си, а трети – наследствени заболявания от всякакъв характер. Това означава, че само по себе си наследен ген означава, че вие можете да унаследите, както добрите черти, така и лошите, което още повече подсилва теорията, че мъжката импотентност наистина може да носи донякъде наследствен характер. Типичен пример за това е наследствения диабет, който може да се придаде на детето или пък то да бъде предразположено към „събуждането” на този ген в определени ситуации.

Мненията по темата за мъжката импотентност и дали наистина това е наследствен проблем все още се разделят на два лагера, като едни са на мнение, че това е така, а други – мислят обратното. Каквото и да си говорим,изследванията все още са на етап проучване, а дотогава вие можете да си помогнете сами, като не отлагате посещението при доктор и приемате предписаните ви от него медикаменти. 

 

1
Няколко съвета за добра оптимизация на вашия сайт
Проверка на структурата на акаунт в AdWords