Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (454 words)

Клиника в Бургас предлага широк набор от услуги по естетична и обща стоматология

Има една по – особена стоматологична клиника в Бургас – клиника работеща не само със съвременна модерна високо технологична апаратура, но и в съответствие със световните изисквания и норми в стоматологията.

Има една по – особена стоматологична клиника в Бургас – клиника работеща не само със съвременна модерна високо технологична апаратура, но и в съответствие със световните изисквания и норми в стоматологията.

Мотото на тази специализирана клиника в Бургас е „Видим резултат още след първото посещение”. Пациентите и лекарите вярват, че сияйната усмивка е най – ценният дар и се ръководят от тази максима в своята работа.

Стоматологичната клиника в Бургас е със широка специализация и предоставя голям набор от услуги по естетична и обща стоматология. Тук здравето и сияйността на вашата усмивка са в ръцете на високо квалифицирани стоматолози и зъботехници.

Клиниката има сключени договори с Националната здравно – осигурителна каса като услугите и са достъпни за всички. Периодично прави отстъпки от цените, обявявайки различни промоции.

Стоматологичната клиника в Бургас работи с пациенти от всички възрасти. Предлага услуги по детска стоматология, превенция на зъбните заболявания, естетична и козметична стоматология, обща стоматология.

Лекарите, работещи в клиниката смятат, че посещението при стоматолог трябва да започне още с появата на първото зъбче, а здравата и сияйна усмивка е гаранция за добро самочувствие и успешен старт в кариерата.

Естетичната стоматология включва група процедури посредством които опитният стоматолог има възможност да направи усмивката по – естетична и привлекателна. Процедурите включват манипулации като избелване, поставяне на инкрустации, заместване на липсващи или счупени зъби и ред други.

Манипулациите провеждани в клиниката включват както дентални хирургически интервенции, зъболечение, лечение на заболявания на устната кухина (парадонтит), поставяне на металокерамични мостове и коронки и др.

Освен периодично обявяваните в сайта на стоматологичната клиника в Бургас промоции и отстъпки от обявените при регистрация цени, клиниката предлага и специални пакети услуги за различните възрасти – напр. специален пакет за пациенти в пенсионна възраст или пък за такива до 18 години - http://www.estheticdent.eu/klinika-burgas.html

Инструментите използвани в клиниката са или за еднократна употреба или стерилизирани в специална апаратура за автоклавиране от ново поколение. Това е гаранция за висока степен на безопасност и сигурност на пациентите при извършваните манипулации.

Денталната клиника в Бургас работи с материали и консумативи на световни реномирани компании от Япония, САЩ, Германия, Франция, Швейцария. Пациенти на клиниката са както български граждани, така и чужденци.

Чуждестранните клиенти на клиниката имат уникалната възможност по време на лятната си почивка да получат както релакс и отмора, така и професионално и качествено зъболечение на цени в пъти по – ниски от тези в родината им.

За да се даде компетентен отговор на всички интересуващи се от процедурите, предлагани в клиниката, е разработена специална секция „въпроси” към сайта на клиниката. Опитни специалисти са денонощно разположение за консултация или лечение.

1
4-ри неща, които трябва да знаете, когато купувате...
Организацията на извънгабаритен транспорт е компле...
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location