Размер на шрифта: +
4 minutes reading time (883 words)

Какви са ползите от приема на Колактив 3 за здравето?

Човешкото здраве постоянно е подложено на негативно влияние от средата, в която живеем. В повечето случаи сме подложени на различни замърсявания, които са неделима част от живота в градска среда.

Човешкото здраве постоянно е подложено на негативно влияние от средата, в която живеем. В повечето случаи сме подложени на различни замърсявания, които са неделима част от живота в градска среда. Да не пропускаме и това, че в повечето случаи не се храним здравословно и сме изложени на продължително застояване. От вкъщи отиваме на работа, а от работа се прибираме у дома, където засядаме пред телевизора. Та не пропускаме и това, че обикновено сутрин ни събужда алармата на часовника, а след това разполагаме с броени минути за да се приготвим и да излезем, което причинява голям стрес на организма. Всичко това заедно създава една цялостно неблагоприятна среда за човешкото тяло и за нас е все по-трудно да постигнем този баланс, който ни е толкова необходим. В такива не особено здравословни условия на живот, приемът на хранителни добавки може да бъде една не малка сила, която да ни помогне да наклоним везните в наша полза и да подсилим здравето си.

Колактив 3 - какво представлява?

Колактив 3 е хранителна добавка, която може да си приема както от напълно здрави хора с цел да се подсили имунната система, така и от хора, които имат някакви здравословни проблеми. Макар че Колактив 3 е напълно безобидна хранителна добавка и до сега няма данни да е повлияла зле върху състоянието на някой човек, все пак е препоръчително, ако не сте съвсем здрави, все пак да уведомите вашия личен лекар, че смятате да я приемате. Той или тя най-вероятно ще ви поощри, но все пак е добре да не го правите просто така. Хранителната добавка Колактив 3, както може би леко загатва нейното име, се състои от 3 основни съставки, които са коластра, лактобацилус ацидофилус и лактоферин. Всяка от тях има своите отличителни черти и благоприятства здравословното състояние по различен начин, но всички те взети заедно се превръщат в истински еликсир на доброто здраве.

Как въздействат различните съставки на Колактив 3?

Всяка една от съставките на Колактив 3 е незаменима по свой собствен начин и се допълват напълно една с друга. Нещо повече - трите съставки дори подсилват специфичните си свойства, превръщайки Колактив 3 в една от най-добрите създавани до сега хранителни добавки.

- Коластра

Както може би сте чували напоследък в доста уебсайтове, които са посветени на здравословното хранене, коластрата е считана за най-полезната храна, която един бозайник, в това число и хората, може да консумира през целия си живот. Счита се, че тя има изключително благоприятно въздействие върху редица здравословни състояния и може да се приема както от хора с най-различни здравословни проблеми, така и от хора, които са в отлично здраве и просто желаят да подсилят своя организъм с натурални и безвредни, но едновременно с това ефективни средства.

Коластрата е безкрайно безопасна, което до голяма степен се подразбира и от нейната изначална цел. Всъщност, коластрата се отделя от млечните жлези на бозайниците в рамките на 3 или най-много 4 дни след раждане, като целта е да се предаде част от защитната сила на майката на нейното новородено бебе. Хората не правят изключение от това правило. Коластрата съдържа огромно количество антитела и е зключително наситена на хранителни вещества. Тя не само захранва тялото на новороденото, но и го подготвя да пребори заобикалящите го вируси и бактерии, срещо които бебетата иначе нямат никакви защитни сили.

- Лактоферин

Лактоферинът е един от фундаментите на човешкия имунитет. Той се среща в кърмата, с която бозайниците хранят своите новородени малки, но основно се секретира от лигавиците на тялото, каквито има в носа, очите, трахеата и други. Целта е да се защити организма от атаките на микроби от обкръжаващата среда и да се избегнат болестни състояния предизвикани от различни външни вредители. Лактоферинът се съдържа като една от основните градивни части на Колактив 3, което прави този продукт изключително благоприятен за хора, които желаят да подсилят имунната си система. като естествен за всички бозайници, лактоферинът е напълно безопасен и работи изцяло във ваша полза, без да поставя здравето ви в риск по какъвто и да било начин. Антибактериалният ефект на лактоферин позволява да се изгради в човешкото тяло една безопасна и стабилна среда.

- Лактобацилус ацидофилус

Бактерията лактобацилус ацидофилус е една от най-полезните за човешкото здраве. тя нормално обитава устната кухина и други места по човешкото тяло, където има лигавица изложена на външни влияния. Целта на лактобацилус ацидофилус е да защити лигавицата от външното влияние и различните нашественици като бактерии, гъбички и вируси от околната среда. Лактобацилус ацидофилус е третата съставка в хранителната добавка Колактив 3, която допълва идеално другите две. Всички те заедно превръщат хранителната добавка в необходимата съставка за да може тялото ви да стане една непристъпна крепост за микробите и опасностите, които те крият.

Може ли да се използва Колактив 3 от здрави хора?

Колактив 3 не е лекарство, а хранителна добавка. Тя има за цел да направи вашето хранене по-пълноценно и подобно на здравословен хранителен продукт, тя може да се включи съвсем нормално към вашето ежедневно хранене.

Има ли странични ефекти?

До сега не са известни странични ефекти от Колактив 3. Все пак голяма част от съставките са такива, които се съдържат в майчината кърма, така че едва ли има организъм, който да реагира на тях по отрицателен начин.

 

2
VRF е най-ефикасната система за климатизация на ни...
Дърветата – Белият бор – характеристики и приложен...
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location