Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (316 words)

Красива детска стая

Проектирането на детската стая не е лесна задача, нали? Стаята трябва да бъде направена ...

Проектирането на детската стая не е лесна задача, нали? Стаята трябва да бъде направена, така че да е приятно на детето в нея. Децата се отегчават много лесно, ако те не се намери нещо, което може да ги забавлява и като възрастни, трябва дасе справим с някои неща.

Има много видове тавани, които можете изберете за детската стая, но кои са най-подходящите и кои биха допаднали най-много на Вашето дете? Опънати тавани са най-често избираните тавани, когато става въпрос да се направи красива детска стая. Опънатият таван даван дава възможност за поставяне на анимационни, 3Д или други ефекти по него. Освен това опънатите тавани дават свободата за инсталиране на всякакъв вид осветителни тела по тях – така може да се постигне игра със светлината, която да е наистина забавна на детето.

Има възможност и на комбинация на опънат таван с друг вид таван – може да бъде постигната всяка визия от въображението ви.

Много родители избиратда декорират стаятанадетето всъответствие с конкретна тема. Можете да поставите тапет, която се отнася до конкретна тема, която имате в предвид. Тези тапети могат да бъдат закупени в почти всеки интериор шоурум. Когато избира тетапет, уверете се, че е колоритени не разполага стъмни оттенъци, тъй като това ще направи стаята да изглежда леко по-тъмна.

Детски щори? Защо не! Технологиите се развиват и на определени видове щори също може да има изображения, които ще направят детската стая още по приятна.

Ако стаята е на момиченце можете да поставите опънат таван изобразяващ небе, закачлив плакат със замъци, феи и принцеси, щори с изображения на прозорци на замък, а на земята да поставите килим с трева, цветя и пеперуди.

Ако стаята е на момченце можете да поставите опънат таван с летящия Супермен, тапет с други супер герои, щори със състезателни коли, а на земята килим с писта за състезания.

2
Сейшелски острови - мечта и туристическа дестинаци...
Модернизирайте спалната си гарнитура