Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (345 words)

Как да изберете перфектния матрак за вашата спалня

Качеството на добрия сън, зависи от различни фактори, каквито са комфорт, стайна температура, ниво на стрес. Да изберете както трябва, вие трябва да започнете с основите и вашия матрак е първият градивен компонент за спокоен сън.

Качеството на добрия сън, зависи от различни фактори, каквито са комфорт, стайна температура, ниво на стрес. Да изберете както трябва, вие трябва да започнете с основите и вашия матрак е първият градивен компонент за спокоен сън.

Ако сте в пазара за нов матрак или в магазин за легла, вие знаете, че има шеметно разнообразие, от което да избирате. Откъде да знаете кой е най-подходящия матрак за вашата спалня.

Матракът трябва да поддържа в неутрална позиция тялото или такава, в която гръбнака има хубава извивка и задните части, раменете и главата се поддържат в правилно съответствие.

Ако матракът е много твърд, това ще създава ще основни точки на натиск и ще отнема от центровката.

Ако е прекалено мек, тези точки на натиск, няма има подходящата подкрепа, така цялото тяло ще се чувства напрегнато. И двата от тези сценарии могат да доведат до дискомфорт рано сутрин.

Най-общо казано, един вид или марка леглото не е по-добър от друг. Това, че за едни хора твърдия матрак е идеалното решение за сън, не означава, че за всички е така. Някои предпочитат по-мекия вариант матраци.

Направени изследвания в Испания, показват, че хора, които спят на твърд матрак са имали по-малко болки в гърба, отколкото тези, които са спали на по-мек матрак.

Причините за сънливост и мора могат да се дължат на нуждата от смяна на матрака.

Време ли е за нов матрак?

Откъде да знаете, че леглото може да навреди на качеството на съня ви:

Ако се събудите на сутринта и имате някаква болка в кръста, не можете да се разтегне и да се отърве сковаността в рамките на 15 или 30 минути, това означава, че ​​спите на неподходящ матрак.

Ако търсите за нов матрак, експертите в магазини за матраци, често предлагат опция тестване. Колкото повече възпроизвеждате начина, по който спите на матрак у дома, толкова по-добри са шансовете за избор на подходящия.

 

2
За какво можем да използваме евтин компютър втора ...
ВСИЧКО ЗА ПОДСЛУШВАТЕЛНИТЕ УСТРОЙСТВА
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location