Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (450 words)

Подмяна на интериорните врати

Подмяна на интериорните врати

Всички смятат, че лятото е сезонът на ремонтите. Затова и повечето хора предприемат радикални промени в жилищата си или просто освежават. Интересното е, че хората се решават на всякакви промени в домовете си, без да се замислят

     Всички смятат, че лятото е сезонът на ремонтите. Затова и повечето хора предприемат радикални промени в жилищата си или просто освежават. Интересното е, че хората се решават на всякакви промени в домовете си, без да се замислят, че смяната на интериорните врати ще доведе до невероятно освежаване на обстановката. Случва се тази идея да ви осени докато обикаляте по магазините в търсене на подходяща боя за стените, за подова настилка и други материали за ремонт.  Добре е тази подмяна да се предвиди предварително, за да не се налага да превишавате предвидения за ремонта бюджет.

     Смяната на интериорните врати се налага и от естетическа гледна точка. След цялостен ремонт на дома е неприятно да останат старите, повредени интериорни врати. Така ремонтът няма да има ефекта, който целим и старите врати ще изпъкнат още повече. Някои хора пък се страхуват от смяната на интериорните врати, заради липсата на познания за механизма на подмяната и избора на нови интериорни врати.

     При нас голяма част от жилищата са панелни, което означава, че касите на вратите са метални и са вкопани в стената. Отстраняването на тези каси се оказва доста трудно и се препоръчва да се извършва по време на ремонт, за да се избегне повторен ремонт след основния. Неприятно е, когато сте приключили с шпакловката, боядисването или смяната на тапетите, да се налага да махате касите на вратите - действие, което е съпроводено с разбиване и къртене. За да не изпадате в подобно положение, предварително планирайте всяка една крачка от ремонта и всеки един разход и не пренебрегвайте идеята за смяна на интериорните врати.

     Ако този съвет достига прекалено късно до вас и не ви се прави наново ремонт, или бюджетът е на привършване, има възможност да заложите на един алтернативен вариант. В този случай ще трябва да си намерите каса с плаващи первази, което позволява новата каса да облече напълно зида така, че старата каса да не се вижда. Лошото в случая е, че мястото на вратата се стеснява и е наложително да се монтира врата с по-малки размери.

     За да избегнете всички негативни последствия за добрия вид на дома си, планирайте предварително всяка една крачка и разход от ремонта! Ако нещо не ви е ясно, по-добре е да се консултирате със специалист, който може да направи оглед на място и да даде добра идея или да ви каже кое е най-подходящо за вашия случай. Така разходите за ремонта няма да са хвърлени на вятъра.

 

2
Белите интериорни врати
Покер Здраве - Живейте Правилно
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location