Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (343 words)

Същност на заключващата система при металните врати

Същност на заключващата система при металните врати

Металните врати са широко разпространени в днешно време и намират изключително богато приложение в различни области. Най-масовото им използване е като входни модели за жилищни и търговски помещения

Металните врати са широко разпространени в днешно време и намират изключително богато приложение в различни области. Най-масовото им използване е като входни модели за жилищни и търговски помещения ( къщи, вили, апартаменти, офиси, и др.). Тези входни модели нашумяха значително през последните години у нас, а и не само. Изпитаното  качество и високата енергийна ефективност, с която се предлагат моделите, спечели доверието на голяма част от потребителите. Стабилното заключване при различните метални врати е гаранция за сигурност, спокойствие и удовлетворение  от направената покупка.

Тези модели разкриват на клиентите една изпитана комплексна система за защита на най-ценното, а именно - семейството.

Разковничето, което се крие в избора на метална врата, е сигурната заключваща система. Когато даден модел е изложен на пряк достъп, от страна на нарушителите е по-лесно проникването вътре в дома. В тази връзка производителите са обърнали особено внимание при структурирането и изработката на системата за заключване. Тя трябва да е достатъчно подсигурена и за клиентите да няма  никаква доза безпокойство или съмнение относно нарушаване на неприкосновеността им, чрез влизане с взлом.

Същността на заключващата система при металните модели се състои от различен на брой активни метални шипове. Наличието на по-голям брой шипове в даден модел влияе върху определяне степента на защитеност за потребителите. Движението на металните шипове се регулира от  механизъм чрез ръчно завъртане на съответен ключ от системата, като един модел може да има повече от един механизъм на заключване.

Когато в дадената входна врата всички шипове се активират при завъртане на ключа ( веднъж или повече пъти ), то такъв модел е с една система на заключване. Съществуват и модели с повече от една заключващa системa, управляващи се от несъвместими ключове. Броят на активните метални шипове при моделите обикновено е между 10 и 12 на брой при единичните и от 12 до 15 при двойните системи на заключване.

Металните врати предлагат на своите клиенти  сигурност, спокойствие и доказана ефективност срещу нарушителите.

 

1
Счетоводни съвети за малкия бизнес
Уши и слух
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location