Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (347 words)

Как да изберем интериорни врати за жилището си?

Как да изберем интериорни врати за жилището си?

Предстои Ви преместване в нов дом или старите ви врати имат нужда от подмяна и не знаете какви да изберете?

Предстои Ви преместване в нов дом или старите ви врати имат нужда от подмяна и не знаете какви да изберете? Естествено, най-лесно ще се справите, ако се обърнете към някой специалист по интериорен дизайн, който да прецени кой тип врати ще е най-доброто за вас решение.

Но тъй като не всеки може да си позволи професионалните услуги на специалист, в тази статия ще се опитаме да ви дадем няколко кратки съвети и насоки, които биха ви били от помощ при избор на интериорни врати Doordecor.

Преди всичко трябва да си отговорите на следните въпроси:

  • По какъв начин ще се отварят?
  • От какъв материал предпочитате да са изработени?
  • В каква цветова гама са Ви необходими вратите?

Ако жилището Ви е с нормални размери и не се налага да пестите от свободното пространство, стандартните врати, които се отварят навътре в помещението са добър избор. Стандартни врати ще откриете лесно, тъй като при тях и разнообразието от модели и размери е най-голямо.

В случай, че жилището Ви е малко или имате нужда да отделите кухнята от трапезарията, то тогава можете да помислите за врати тип "хармоника" или плъзгащи.

Що се касае до материалите, от които са изработени интериорните врати - разнообразие има и то голямо - масивно дърво, ПДЧ, МДФ плоскости, стъкло, фазер и други. Но макар да са стилни и елегантни, те се предлагат на доста по-високи цени от останалите видове врати.

Най-популярни, особено в последните години, са вратите произведени от съвременни материали като ПДЧ и МДФ, тъй като те са модерни, стилни, здрави и имат изключително дълъг живот.

В ценово отношение най-изгодни са вратите от фазер, но за сметка на ниската цена качеството им не е на кой знае колко високо ниво.

За да изберете най-оптималният вариант прегледайте целия каталог с интериорни врати на фирма Doordecor - търговски представител на чешката марка Sapeli за България. Свържете се с техни специалисти на 02 971 7078 и посетете шоурумът им на адрес: София, жк Гео Милев, ул."Хемус" 74, магазин 7.

5
Да се доверим на стоматолога си
SEO – бъдете в топ 10, за да получавате качествен ...