Размер на шрифта: +
3 minutes reading time (536 words)

Японски климатици – оптималното съотношение цена-качество

Японски климатици – оптималното съотношение цена-качество

Както повечето хора, вероятно и вие дълго обмисляте, преди да направите решаващата стъпка за закупуване на нов климатик.

Както повечето хора, вероятно и вие дълго обмисляте, преди да направите решаващата стъпка за закупуване на нов климатик. Системите притежават различни стойности на показатели като икономичност, шум и надеждност, които е необходимо да вземете предвид,да извършите разумна покупка. Цената също е от съществено значение, но не трябва да бъде основен фактор, ако държите уредът да работи дълго и вложената инвестиция да ви бъде възвърната.

Японските климатици са точният избор за потребители, за които качеството е от първостепенно значение. Отличните технически показатели, ниския разход на енергия и високата надежност на експлоатация са само някои от факторите, на които уредите дължат световната си известност. Мнозинството японски климатици поддържат климата в помещението на здравословно ранище, благодарение на способността да пречистват въздуха и да улавят неприятни миризми и дим от цигари.

Японските климатици са инвенторни, тъй като нисък разход на електроенергия се постига с помощта на инвенторни системи. Чрез тях уредът се управлява по-интелигентно, а вашите сметки за ток намаляват.

COP (Coefficient Of Performance ) e коефициент на трансформация, обозначаващ придобитата и използваната енергия. В случай, че неговата стайност е под 4.00, тогава климатичната система няма да бъде мощна и достатъчно икономична. Не бива да забравяте, че с увеличаването на мощността на уреда COP също намалява. При японските климатици от висок клас стойността на показателя е над 5.00, което повишава тяхната цена, но в същото време енергийната ефективност се увеличава.

Високотехнологични японски климатици са уредите от марките FUJITSU, NATIONAL, DAIKIN, TOSHIBA, MITSUBISHI. Техните продукти се характеризират с “умни” защитни и самодиагностициращи системи, с които значително се намалява рискът от възникването на опасни за здравето ситуации. Експлоатационният им живот е дълъг, а случаите на дефекти – изключително редки. Големите температурни диапазони не са проблем за японските климатици от тази категория. Техният клас на икономия на енергия е ( A+), ( A+++), а качеството отговаря оптимално на цената.

Доказателство за японския гений в областта на климатичните системи може да бъде видян в лицето на марката японски климатици MITSUBISHI. За производителя е характерна висока иновативност, а за уредите на марката – ниски нива на шум и функция за хоризонтално и вертикално регулиране на въздушния поток.

Гигантът в областта на технологиите – FUJITSU предлага уреди с чудесни показатели на достъпни за повечето домакинства цени. Марката отдавна е позната на родния пазар за климатични системи и се ползва с голямо потребителско доверие.

DAIKIN е сред най-купуваните в света марки японски климатици. Името й се свързва с върхови технологии и превъзходно качество в областта на кондициониращите системи.  Уникалните вентилационни възможности на уредите създават чудесен климат в помещението, поддържайки оптималната влажност на въздуха.

TOSHIBA предлага японски климатици, които също успешно се конкурират по отношение на иновативни технологични решения. Също добре познати сред българите,продуктите на марката поддържат комфорта в домовете на хиляди семейства.

Елитните кондициониращи системи също могат да започнат да създават проблеми, ако извършеният монтаж е некачествен. Изберете японски климатик от Алимар Клима, за да бъдете сигурни, че ще бъдете обслужени съгласно изискванията на водещите производители. Не е нужно да правите компромис с качеството, ако бюджетът ви е ограничен. В онлайн магазина на фирмата можете да закупите и рециклирани японски климатици, за които е осигурена гаранция и пълен сервиз.

1
Какво трябва да направим преди да отидем на интерв...
ПРЕДИМСТВА НА ИНФРАЧЕРВЕНОТО ОТОПЛЕНИЕ
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location