Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (324 words)

Кухните по поръчка стават все по луксозни

Кухните по поръчка стават все по луксозни

Кухните по поръчка са перфектната комбинация от визия, функционалност и максимално оползотворяване на пространството.

Кухните по поръчка са перфектната комбинация от визия, функционалност и максимално оползотворяване на пространството. Желани не само от любители кулинари, а и от всеки желаещ най-доброто за жилището си, те често се превръщат в любимо място в дома където се изкарва най-много време.

Какви са модните тенденции?

Изберете светъл цвят, тъмен или комбинация от двата. Крещящите цветове трябва да се избягват независимо колко добра ви се струва в момента идеята част от кухнята да бъде в искрящо розов, зелен или лилав цвят. Традиционните цветове в дългосрочен план при евентуална продажба на жилището ще го направят по продаваемо и ще запазят, дори и увеличат цената на кухнята.

Семпла, проста, красива, функционална, издържлива, перфектно изработена – това са характеристиките на всяка кухня по поръчка, която е впечатляваща. Ще й се наслаждавате всеки път щом я видите, тя ще впечатлява гостите ви и ще вдигне стойността на жилището.

Дърво и лак е комбинация, която завладява с красотата си. Плот с дъбов фурнир и MDF плоскости в бял лак биха подобрили интериора на всеки дом.

Малки, но значими детайли

Модерните кухни трябва да се сливат с останалия пейзаж. Красиви примери на кухни изработени по поръчка можете да откриете на http://gtcdesign.bg/category/%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D0%B3/%D0%BA%D1%83%D1%85%D0%BD%D0%B8/. Шкафовете трябва да бъдат без дръжки, отварящи се лесно с едно единствено натискане по тях – дръжките независимо дали са изпъкнали на вратичките или са вградени в тях, от години са демоде и тенденцията е да не се върнат пак на мода. Защо? Неудобни и нефункционални са, а и влошават дизайна на кухнята.

Телескопичните шкафове улесняват максимално ефективното оползотворяване на пространството и са идеални за помещения със скосявания, т.к. позволяват използването на мястото под скосяванията за удобни шкафове за посуда. 

Вградени уреди

Колкото повече от уредите са вградени в кухнята, толкова по красива ще е тя – фурна,  котлони, микровълнова печка, съдомиялната, дори и хладилника. Изберете ли да вградите всички уреди, няма да съжалявате!

2
Волейболните топки, като фитнес уред
Покупка на дизайнерски дамски чанти от интернет ма...