Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (329 words)

Баня "ИН и ЯН"

Баня "ИН и ЯН"

Много дами, а и не само те, обичат да взимат душ с любимия си. Преживяването е приятно и предизвиква и други желания

Много дами, а и не само те, обичат да взимат душ с любимия си. Преживяването е приятно и предизвиква и други желания, но все един от двамата остава без вода над себе си, защото обикновено душа не стига и за двамата, а и водата също. Ако пък вместо душ имат вана, рискуват ваната да не им е много удобна, а и е тeсничко.

Абсолютният хит в последно време е ваната "ИН и ЯН". Тя е разделена на две части, така всеки ще си има своя половинка, няма да използват обща вода и може всеки да използва различни кристали за баня, ароматизатори и други такива. Добре е и от хигиенна гледна точка, а и температурата на водата може да е различна, защото все пак всички знаем, че на нас жените ни е по-студено и ще предпочетем да използваме по-топла вода. Другото интересно на тези вани е, че могат да бъдат осветени с какъвто цвят искаме, според вкуса ни, едната част може да е синя, а другата розова примерно.

Самата вана може да бъде в различни цветове, за това е добре да бъде съобразена със съответните плочки за баня и с мебелите за нея.

Разнообразието в обзавеждането на баня е голямо, за това и избора е голям. В зависимост от големината на банята ще съобразим мебелите и плочките за нея. Колкото банята е по-малка толкова е по-добре да използваме светлите тонове в обзавеждането на помещението. Добре е да заложим на белите, светло сините, сивите, пастелните тонове за плочките за баня. Мебелите също е добре да са светли, добре е да имаме голямо огледало, то оптически променя пространството. Много е важно да има и външен прозорец, пряката слънчева светлина прави банята по-просторна и приветлива. А едни ароматизиращи свещи или ароматизатори биха направили престоя в банята релаксиращ и отпускащ. С любимия или не се насладете на престоя си в банята.

 

2
Защо е полезна услугата отключване на телефони?
Доверете се на експертите при избор на летни гуми
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location