Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (358 words)

Баня за вашия стил

Баня за вашия стил

Обзавеждането на стаите в нашия дом е едно много приятно, но и сложно изживяване. Това важи и за банята, обзавеждане и мебелите за баня са труден избор.

Обзавеждането на стаите в нашия дом е едно много приятно, но и сложно изживяване. Това важи и за банята, обзавеждането и мебелите за баня са труден избор. Ние искаме освен да бъде практична и удобна, да бъде и стилна и уютна, направена с вкус и любов. За това ще се опитаме да ви помогнем в избора за обзавеждане за баня.
Най-добре е първо да решим каква да е темата на банята, какъв стил да е, какви цветове искаме да използваме и после вече нещата стават по-лесни. Производителите на обзавеждане и мебели за баня и дизайнерите също така ще ни предложат голямо разнообразие от цвеотве, форми, декорации, мебели, материали, с които лесно ще направим нашата баня.

Сега ще ви представим едни от най-срещаните теми за баня.

Баня на цветя – флоралените елементи придават настроение и свежест в банята. Идея е да подредим плочките така, че да изобрзяват цветя. Друг вариант е да изберем примерно два нюанса на един цвят, да сложим единия за под, другия за стени и да наблегнем на флоралните декорации. Било то шкафчета с цвета, вана с цветя или пък декоративни цветя по ъглите в банята.

Черно и бяло – или други контрастни цветове (черно и червено, зелено и черно). Напоследък са много модерни по-наситените тонове. Но да не забравяме, че те са подходящи за по-големи бани. За малките не е добре, защото правят банята да изглежда още по-малко отколкото е в действителност. В случей, че банята ни е просторна може да играем много с цвтовете, а и както казахме, тези цветове са много актулани и банята ни 100% ще бъде модерна.

Баня с морски мотиви – какво по хубаво от  това да влезеш в банята и да се чувстваш все едно си на морето. Тук може много да развинтим въображението си, залагаме на файанс с меки сини цветове и на мебели за баня в пясъчни цветове. Може да прибавим плетен кош за дрехите и морски декорации из цялата баня – мидички, рапани, пясък, свещи и още много други.

2
Правата на българската майка
Показания на осцилоскопите
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location