Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (322 words)

Бамбукови интериорни врати

Бамбукови интериорни врати

Бамбукът расте бързо (с до 60 см на денонощие) и е качествен.

Бамбукът расте бързо (с до 60 см на денонощие) и е качествен. Растението поради многобройните си качества се използва от направа на чорапи, дрехи, украшения, ръкавици и спални комплекти до направа на мебели. Какви са предимствата на интериорните врати от бамбук?

Дървесината на бамбука е по-твърда от дървесината най-често ползвана за направа на интериорни врати – от дъб, ясен и явор. Нещата обаче стават още по-хубави. Освен с изключителна твърдост, бамбукът побеждава останалите дървесини и с малко тегло, например е по-лек от дъб-а с почти една трета.

Сред качествата на дървесината от бамбук е и дълготрайността. Вратите от бамбук ще запазят чудесния си вид и здравина за години напред. Бамбуковите врати се определят като зелени врати, органични врати, врати щадящи природата. При отглеждането на бамбук не се налага използването на торове и пестициди, което не води до преминаване на отрови в почвата, въздуха и водата.

Естественият вид на дървесината е светъл, което прави бамбуковите врати лесни за боядисване в какъвто и да е цвят. Много собственици дори пропускат и етапа на боядисване, а оставят вратите в натуралния им красив цвят.

Както и при вратите от друга дървесина и тези от бамбук могат да бъдат изработени във всякакви размери, както и с различен тип на отваряне – на една посока, в две посоки, плъзгащ механизъм или хармоника. В зависимост от зоните за поставяне в жилището е препоръчително да ползвате няколко комбинации на отваряне. По този начин ще спестите пространство, разведрите интериора и добавите дизайнерска нотка.

Външният вид на бамбуковите врати отлично се съчетава в интериора на модерни жилища и жилища с азиатска визия. Може да се каже, че бамбуковите врати добавят нотки на лукс, стил и индивидуалност.

Както всички изделия от бамбук и интериорните врати не остават по-назад. Те добиват популярност сред все повече интериорни дизайнери, производители, дърводелци, собственици на сгради, хотели, заведения, офиси и жилища.

Източник: Врати Бютимейк - http://beautymake.bg/Interiorni-vrati.html

3
Алекс Сонг за Барселона
Как да намерим дропшипинг партньори на бижута онла...
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location