Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (395 words)

Фирми за почистване в София – колкото искаш

Ако живееш в София и имаш нужда от почистване (съответно притежаваш и достатъчно пари), можеш да бъдеш сигурен в едно

Ако живееш в София и имаш нужда от почистване (съответно притежаваш и достатъчно пари), можеш да бъдеш сигурен в едно – домът ще свети, не, ами ще блести от чистота. Ако отвориш Google и изпишеш почистване София, ще те накацат всички те и ще започнат да каканижат: какво притежавате, апаратамент, така ли, добре, откога не сте го почиствали, от 90-те години на миналия век, няма страшно, сега ще го лъснем.

И като започнат предложенията за почистване София, край няма да имат. Машинно миене на твърди настилки, машинно пране на меки настилки (и в двата случай петънце няма да остане, дори прашинка ще липсва, хей така, за лек няма да остане).

Някои фирми от това митично почистване София стигат дотам, че като предлагат пране на тапицерии, за всеки случай питат дали имате автомобил, защото биха искали да изперат и неговата (на автомобила) тапицерия. Вие си признавайте направо за автомобила и се благодарете, че може би няма да поискат и вас да изкъпят, а дрехите, с които сте в момента – да ги поизперат.

Не, че намирисвате, просто те са такива – ичстници. Чистофайници даже.

С две думи – доста интересни резултати се получават при изписване на почистване София. Далеч по-интересни от почистване Полски Тръмбеш примерно. Там явно са си по-чисти по начало. Както и в Трън.

Почистване София, после телефон, идвате въпросните фирмаджии и от вратата започват: ауу, откога не сте си мили прозорците (вие напразно ровите в паметта си – там не е отбелязан такъв случай), а дограмата (то пък остава и дограмата да миете), а пердетата, а корнизите, а не знам си какво. От почистване София всичко ще лъснат, ще го перат, мият, къпят, бършат, лъскат. Докато го излижат. Защото това си е почистване София, а не Плоски Тръмбеш или Трън.

А фикус да имате? Имате. Чудесно. Защото всяка една себеуважаваща се фирма, изскачаща при изписване на почистване София - http://fresh-shiny.com/ , е готова да ви забърше листата на фикуса (за носа на кокер шпаньола ви нищо не споменават, но вие питайте). Сигурен съм, че вие не сте си и помисляли да ги поизмиете. Добре, че е почистване София, иначе скоро ръката ви, ако докосне някое листо на фикуса, ще се почуди защо е толкова меко. Ами защото има един пръст прах върху него, затова!

1
Избор на паркет
4 златни съвета при избор на материали за ремонт н...
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location