Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (336 words)

Industrie Pasotti SpA – производство на алуминиеви радиатори

Industrie Pasotti SpA – производство на алуминиеви радиатори

Industrie Pasotti SpA (Италия) се счита за един от най-мащабните производители на ляти алуминиеви радиатори на континента Европа.

Industrie Pasotti SpA (Италия) се счита за един от най-мащабните производители на ляти алуминиеви радиатори на континента Европа. Като друга основна дейност на фирмата се счита производството на радиатори с автентичен дизайн и лири за баня, направени от алуминий и неръждаема стомана.

Повече за продукта

Основен представител и вносител на алуминиеви радиатори от Industrie Pasotti SpA за нашата страна е БГ Терм ООД. Със своя двадесет процентов дял от търговията, българският представител се нарежда като водеща фирма.

При производството на алуминиеви радиатори, Industrie Pasotti SpA (Италия) не прави компромис с качеството. Продуктите се отличават с интересен и модерен дизайн, а фирмата осигурява гаранция от 10 години за безпроблемно ползване.

Модели алуминиеви радиатори

Industrie Pasotti SpA (Италия) предлага каталог с богато продуктово разнообразие. Най-новите модели алуминиеви радиатори са Еlegannce, Lawa, Mondial, и Confort, които са направени от специална, висококачествена алуминиева сплав, която отговаря на EN AB 46 100. Този материал се отличава с добра механична издръжливост, антикорозионна устойчивост и безопасен режим работа. За клиентите, които предпочитат по-нестандартни дизайнерски решения, съществуват модели радиатори за парно Tower и Class. Те се характеризират с по-голяма височина, която би могла да бъде от полза при ексцентрична архитектура в дома.

В продуктовия каталог присъстват и моделите MC, BC, Gaia, Steel и Class. Това са радиатори за парно с оформление и конструкция, съобразени със специфичните нужди на клиента. Те се характеризират със специална техничеста обработка и модерни дизайнерски решения. Industrie Pasotti SpA може да се похвали с дългогодишен опит в производството на подобни ляти алуминиеви радиатори.

Сертификати

Всички модели алуминиеви радиатори на Industrie Pasotti SpA (Италия) отговарят на системата за качество Industrie Pasotti S.p.A. Сертификат с номер 97.016 доказва перфектно качество и прецизност спрямо всички изисквания за дизайн и изработка на ляти алуминиеви радиатори.

Продуктите на Industrie Pasotti SpA се предлагат на българския пазар на достъпни и ниски цени, но не за сметка на качеството. Фирмата представител включва монтаж и експоатация към всеки закупен артикул.

 

2
Плъзгащите се Врати - Идеалният Избор за Вашето Жи...
Лечение на рак на гърдата