Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (353 words)

Трикове за декорация, с които да направите своя нов дом гостоприемен и удобен

Трикове за декорация, с които да направите своя нов дом гостоприемен и удобен

Преместването в ново жилище обикновено отнема доста време, за да свикнете.

b2ap3_thumbnail_1.jpg

Преместването в ново жилище обикновено отнема доста време, за да свикнете. Но с малко усилия заменянето на една комфортна обстановка с друга може да бъде полезно и приятно. По-надолу в статията ще Ви запознаем с някои трикове и съвети, за да можете да превърнете своя нов дом в оазис на релакса за Вас и Вашите гости.

1. Мислете Комфортно и модерно

Признайте си, че не се минава и ден без да се натъкнете на някоя невероятна мебел. Фантастичният червен диван от списанието за интериорен дизайн, или елегантният фотьойл, който сте видели в шоурум на път за работа. Но уютният дом не е само за външния вид, той е най-вече свързан с това как мебелите могат да се комбинират по начин по-който да направят вашият престоя у дом незменим. Когато тествате мебел за сядане за новата си къща например, можете ли да си се представите легнал на него с някоя любима книга в ръка, ако не, значи е по-добре да продължите търсенето.

b2ap3_thumbnail_2.jpg

2. Магията на докосването

Един от най-простите трикове за по-приветлив дом са ... повърхностите. Обградете се с неща, които бихте искали да докосвате. Плюшени килими, вълнообразни тапети или гладки дървени мебели, всички тези могат лесно да бъдат интегрирани в една модерна стая, правейки я по-уютна и удобна.

b2ap3_thumbnail_3.jpg

3. Комбинирайте своите мебели

Закупуването на големи комплекти с мебели може да бъде най-лесният начин за попълване на една стая, но не винаги е най-подходящият. Може би не искате вашият нов дом да прилича на шоурум. Не се страхувайте малко да смесвате нещата, дори това да означава различни стилове един до друг. Разнообразието е ключът към по-ярък интериорен дизайн, този който Ви възбужда визуално и вероятно ще се хареса на Вашите гости.

b2ap3_thumbnail_4.jpg

4. Направете добра смесица от топли цветове

Вече не е тайна, че цветовете имат коварната способност да предизвикват различни емоции и настроения, което прави този сектор на дизайна много интересен. Трябва да знаете, че докато хладните цветове като синьо, лилаво и тъмно зелено могат визуално да „засилят” една стая, то по-топлите прасковено-оранжево, кафяво и червено могат да направят така, че да чувствате пространствата по-компактни и по-привлекателни.

 

1
Индустриални настилки от полиуретан
Веригите – разнообразни по своето предназначение