Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (327 words)

Бъдете по-ефективни енергийно с висококачествена PVC дограма!

Според последните проучвания България е една от страните, които са една от най-лошо справящите се от гледна точка на енергийната ефективност.

Бъдете по-ефективни енергийно с висококачествена PVC дограма!

Според последните проучвания България е една от страните, които са една от най-лошо справящите се от гледна точка на енергийната ефективност. Проблемът е в това, че харчим твърде много енергия и пари, за да си осигурим отопляване или охлаждане, което може да се постигне с 30-60% от тези ресурси.

Ако вие искате да повишите своята енергийна ефективност, да намалите сметката си за електричество и същевременно да предпазите своя дом от външните течения и различни атмосферни влияния, топли или студени вълни в зависимост от сезона, купете си PVC дограма.

PVC дограмите са изградени от материла поливинил хлорид, който е химичен композит, идеален за изграждане на подобни съоръжения като дограма за вашия дом, офис или бизнес помещение.

PVC дограмите имат силн анти-корозионна защита, което означава, че шансът вашата пвц дограма да ръждяса, е малък. Освен това PVC дограмите имат сериозни механични характеристики, които ги правят предпочитано решение в света на дограмите.

Колко струва стандартна пвц дограма?

Цената варира в зависимост от техническите изисквания и свойствата на избраната от вас дограма. Размерът на вашето помещение е един от факторите, от когото зависи цената на вашата дограма.

Също така други фактори, които влияят на цената, са доставката на дограмата (ако поръчате дограма за голяма сграда), както и нейният монтаж. Можете да получите по-добра цена, ако изберете изработка, доставка и монтаж на избраната дограма от една фирма.

Ако пък живеете в голям град като София, Пловдив, Варна или Бургас, още по-добре за вас – в такива градове конкуренцията между фирмите, занимаващи се с производство, търговия и монтаж на дограми, е по-голяма и това е добре за нас, потребителите, тъй като въпросните компании се надпреварват в предлагането на висококачествени решения.

Друг технически параметър, на който трябвва да обърнете внимание, е сертификатът на пвц дограмата, ако вашата има такъв, тъй като той гарантира високо качество.

 

1
Да поживееш на хотел в София
Полезно за отоплението - какво да знаем