Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (320 words)

Блиндирани врати Благоевград

Създаването на блиндирани врати е поредното новаторско решение, създадено в резултат на състоянието на най-съвременните технологии

Създаването на блиндирани врати е поредното новаторско решение, създадено в резултат на състоянието на най-съвременните технологии, първокласни материали и високо качество на изработка. Всичко това гарантира, че изработените блиндирани врати в Благоевград и цялата конструкция на вратата - платното, конструкцията, заключващите механизми нямат слаби места и осигуряват защита на хората и имуществото им. Ефективните мерки за сигурност, като например многократното заключване, болт-обезпечените панти, високата степен на сигурност цилиндричната брава със защита срещу разпробиване осигуряват отлична защита срещу нарушители и крадци.

Устойчивите блиндирани врати в Благоевград с многофункционална защита могат да се използват в почти всички индустриални, търговски, обществени и битови сгради. Многофункционалната сигурност варира, в зависимост от степента на риска, например според немските стандарти се разделя на 6 класа на съпротивление против кражби. Клас на съпротивление между 2 и 3 степен обикновено са достатъчни за повечето домове. Нормалните офиси за да бъдат в безопасност, ползват блиндирани врати с клас на съпротивление 3. Съвет от специалист ще добави допълнително светлина дали ще е необходимо допълнително специално оборудване, като аларми или паник-брави.

Блиндираните врати в Благоевград са направени от стомана, и с множество защитни функции. Вратите са сертифицирани за сигурност в съответствие с препоръките от експерти по сигурността, застрахователни компании и полицията. За частните собственици на сгради и модернизаторите, препоръчваме по-евтин вариант на блиндирана врата. Тя е подходяща за входа на мазето, както и стопански постройки или достъп до гаража.

За търговските и индустриални зони за още по-голяма сигурност, ние препоръчваме блиндирани врати в Благоевград с по-висока степен на защита 4 и 5. Тези врати се предлагат и с множество защитни функции: противопожарна защита, защита дим и звукоизолация.

В подробвите каталози можете да разглеждате онлайн или на място в магазините, и да направите вашия избор на блиндирани врати от Благоевград. Каталозите също ще ви покажат  правилните врати за влажна среда, детска спалня или таванско помещение.

 

2
Днешните аларми – парадокс и сигурност
На пазара за парапети