Размер на шрифта: +
4 minutes reading time (733 words)

Откъде да поръчате доставка на храна за вкъщи в София

food-deliver_20200822-100314_1 food delivery in Sofia

Когато имате дълъг и тежък ден, заслужавате да се поглезите с доставка на храна за вкъщи. При толкова много задачи нямате време и нерви сами да си сготвите. Тогава изниква логичният въпрос: откъде да си поръчате доставка на храна за вкъщи? Започвате да се чудите на кой от всички ресторанти в София или друг град да заложите, какво от менюто му да подберете и дали поръчката ще дойде на точното място и навреме, за да е топла и прясна.

Нека ви помогнем с няколко предложения за това откъде да си вземете храна за вкъщи. Храна, която ще задоволи всичките ви претенции и вкусове.

VICTORIA

Популярната верига от заведения в София, Пловдив, Банско и Боровец си остава винаги точен избор за целта. Огромното разнообразие в менюто, високото качество на кухнята и бързата доставка са характерна черна на VICTORIA. Цените са направо ниски спрямо нивото на предлаганите ястия и определено си заслужава да поръчате оттам храна за вкъщи.

Вече споменахме за богатия асортимент в менюто. Хапва ви се пица, паста или ризото? Пригответе се да си оближете пръстите. Отдавна не сте вкусвали сочен качествен бургер? Ето го и него пред вас. Искате да се поглезите със суши? И това го има тук. Дояла ви се е домашна кухня? Ще избирате от десетки ястия. Има и различни предложения за цялото семейство, така че никой да не остане пренебрегнат и недоволен от обяда или вечерята. VICTORIA е неизменно доброто решение при поръчването на доставка на храна за вкъщи.

МИМАС

Хапването на дюнер в „Мимас“ се е превърнало за софиянци в културно преживяване. За своите над 20 години работа, тези ресторанти за бързо хранене си спечелиха огромна слава. И има защо! Вкусните артикули се редят един след друг и цената им е повече от поносима. Това прави поръчването на доставка на храна за вкъщи в София невъзможно, без поне да се сетите за „Мимас“. Пилешки и телешки дюнери и хамбургери, пикантно суджу, фалафел, шиш таук, хумус – изборът е доста широк. Няма грешка каквото и да изберете, така че давайте смело.

ЧИЧОНЕ

Ако сте почитатели на хубавите сандвичи, това е нашата препоръка за поръчка на доставка на храна за вкъщи в София. Веригата „Чичоне“ от центъра на столицата разчита само на висококачествени италиански брашна за производството на своите хлебчета. Продуктите за сандвичите също са от върхово ниво. Сандвич Прошуто крудо е особено вкусен, макар да има малко съставки: моцарела, рукола и сос чичоне. Простотата тук е равносилна на съвършенство. Кроасаните също си заслужават споменаване.

WOK TO WALK

Световната верига, започнала с ресторант в Амстердам през 2004 г., дойде и в българската столица и бързо си спечели име. Тайландските рецепти със свежите продукти и съставки от традиционни уок-готвачи идват и до дома ви. С избора на „Wok to Walk“ имате възможността сами да избирате как и какво да ви се сготви. Така експериментирате с най-различни вкусове: сладки, кисели и пикантни. Основата са няколко вида спагети – яйчни, пълнозърнести, оризови и удон – или бял/пълнозърнест ориз и зеленчуков микс. Просто избирате фундамента, после добавките и сосовете, след което сте готови. Съвсем скоро ще имате до вратата си изумително вкусно и екстравагантно ястие. Това е истински оригинален избор при поръчка на доставка на храна за вкъщи в София.

МЪН ФУ ЮЕН

Има цял океан от китайски ресторанти в София, но „Мън Фу Юен“ е, поне според нас, най-точният избор при поръчка на храна за вкъщи. Името му се превежда на български като Благословена градина и наистина благословен се чувства човек при вкусването на неговите ястия. Менюто и качеството на храната задоволяват и най-претенциозните очаквания, порциите са големи, а цените – ниски. Като прибавим и бързата доставка, разбираме защо това е отличен вариант за поръчка на храна за вкъщи в София.

СКАРА БАР

Българинът обича скарата, така че това е нашето предложение за доставка на този тип храна за вкъщи. Кюфтета, кебапчета, наденички по собствена рецепта с гарантирано качество на месото – това е оръжието на „Скара бар“. Всичко се готви на грил с дървени въглища за запазване на автентичния вкус на мръвките и зеленчуците. Пържените картофки и шкембе чорбата също са величествени, а и сиренето във фолио и халуми сиренето на скара си заслужават.

Е, избрахте ли си вече откъде да си поръчате доставка на храна за вкъщи в София? Сигурни сме, че сме ви помогнали с детайлните си предложения. Грабвайте телефоните или сядайте пред екрана – вкусният обяд или вечеря може да е на прага ви само след броени минути.

1
Как да излеем гнева си, но здравословно?
Блиндирани врати със скрити панти – функционални п...