Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (335 words)

Продукти и услуги за вашата баня

Продукти и услуги за вашата баня

Имате ли нужда от освежаване на интериора на своята баня или от цялостен ремонт? Не знаете към кого да се обърнете?  Вземете баня от Keranova.

Продукти и услуги за вашата баня

Имате ли нужда от освежаване на интериора на своята баня или от цялостен ремонт? Не знаете към кого да се обърнете?  Вземете баня от Keranova.

Keranova е българска фирма, която се занимава продажба на продукти за баня. В офисите и магазините на тази фирма компетентни и опитни в работата си служители ще ви предложат продукти за всеки джоб и всеки проект.

Баните, които Keranova изгражда са красиви на външен вид, модерни и удобни. Да не забравяне и цените – поради големия си брой клиенти фирмата може да си позволи да предлага цени, които са доста по-ниски от тези на много свои преки конкуренти.

В каталога на тази компания можете да намерите богат избор от готови бани, модели на бани и обзавеждане за бани за всеки тип помещение,  без значение каква е неговата големина. Вашата баня ще бъде оборудвана според вашите изисквания и нужди.

Ето част от услугите и продуктите, които Keranova извършва и предлага:

  • Изграждане и монтиране на баня
  • Проектиране на виртуални проекти за баня
  • Гранитогрес (обикновен и здрав гранитогрес с високо качество)
  • Мебели за баня
  • Дизайн за баня
  • Плочки за баня
  • Готови бани
  • Пвц бани
  • Обзавеждане за баня

И други услуги и продукти. Ако вие нямате опит в изграждането на баня нашите консултанти могат да ви помогнат в това.  Изграждането на това помещение не трябва да се подценява, защото то е дълготраен материален актив, който ще ползвате с години. Точно затова трябва да се обмисли  как да се използва и последния квадратен метър, ако помещението е с малък или среден размер. Разполагането на излишни елементи и мебели, от които всъщност нямате нужда, може да затрудни придвижването ви в помещението.

Не е нужно банята да е място, където да ходите едва ли не по принуда – банята може да бъде и приятно място за релакс, ако ни позволите да го направим такова за вас.

1
ПВЦ и алуминиеви системи за прозорци и врати
Цикленето на паркет- стъпка към освежаване на дома
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location