Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (353 words)

Плюсове и минуси на климатиците

Плюсове и минуси на климатиците

Всеки ден ние срещаме климатици било то на работното място, в магазина за хранителни стоки, в бара или при комшията. В летните жеги ни е приятно когато ни обхване вълната от свеж въздух и си казваме, че и ние ще имаме такава машина вкъщи.

Всеки ден ние срещаме климатици било то на работното място, в магазина за хранителни стоки, в бара или при комшията. В летните жеги ни е приятно когато ни обхване вълната от свеж въздух и си казваме, че и ние ще имаме такава машина вкъщи. Въпреки всичко идва момента, в който се замисляме как климатика ще се отрази на сметката ни за ток и бързо се отказваме от покупката му.

Днес ще изброим плюсовете и минусите на съществуващите видове конвенционални и инверторни климатици, а вие ще решите дали все още ги искате или не.

Плюсове

-  Вашия климатик е верен партньор през лятото и ви помага да преживеете по-добре баснословните жеги навън. 

-  - Климатикът е задължителен ако работите в сферата на търговията. Така вие ще създадете нормална температура за персонала и клиентите ви.

-  - Ако закупите от новите модели инверторни климатици клас А вие ще спестите енергия и редом с това ще осигурите достатъчно хлад и топлина.

-  - Модерните климатични системи имат филтри, които освежават въздуха и се борят срещу микробите и мръсотията.

Минуси

-  - Често климатиците се отразяват на сметките ни за електричество.

-  - Ако не внимавате с климатика си, съществува реален риск от заболяване.

-  - Новите видове климатици са прекалено скъпи и често не са по джоба на обикновения български гражданин.

Обобщение

Очертахме кои са положителните и отрицателните страни на климатиците. Ако искате да получите повече информация за тях посетете нашата фирма „Mega Electronics“ и ще попаднете на огромно разнообразие от техника за охлаждане и отопление на дома и офиса.

Третият минус, който сме дали в статията е свързан с високите цени на климатичните инсталации но ако дойдете в нашата фирма вие ще може да купите конвенционални и инверторни машини с 5% намаление, така че побързайте докато все още са останали. Промоцията ни е валидна до края на лятото 2013 година.

 

1
Записване за шофьорски курсове
Да посетим детски онлайн магазин