Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (357 words)

10 грешки, които не трябва да допускате когато обзавеждате дома си

Случвало ли ви се е да се разхождате по оживена улица и да броите модни грешки, които хората минаващи покрай вас са допуснали?

Случвало ли ви се е да се разхождате по оживена улица и да броите модни грешки, които хората минаващи покрай вас са допуснали? Знаем, че има много такива, но това ни прави впечатление именно когато спрем и се замислим. Същото може да се каже и за обзавеждането на домовете ни. Има стотици грешки, които може да допуснете, когато започнете да декорирате.

За щастие този тип интериорни грешки са лесно поправими, особено ако знаете как това би ви отнело малко време и би ви помогнало за в бъдеще да не ги допускате повече. Въпреки, че всеки има свой собствен и уникален стил, вие може да се изненадате от това, което някои смятат за основни грешки в днешно време.

Твърде многото е...добре...твърде много!

Една от основните грешки, които всеки един от нас е правил поне един път в живота си по отношение на декорацията е използването на твърде много аксесоари. Аксесоарите са чудесен начин да добавите дълбочина и характер на пространството, но от време на време хората прекаляват. Това включва използването на всичко - от възгравници по диваните и леглата до орнаменти по рамките и рафтовете.

Твърде много неща могат да изглеждат претрупани и разхвърляни наистина, ако от декорацията не може да седнете на дивана или да легнете на леглото без да преместите хиляди възглавници. Най-доброто правило е да запасите толкова, които да ви помогнат да постигнете нужния акцент, без да се придава усещането за претрупване.

Подредените като шоу рум стаи придават сурово усещане на пространството

На дали има човек, който не обича да се разхожда в магазини за мебели и да се наслаждава на красивото обзавеждане. Всяка част изглежда като добре обзаведена стая и всеки би бил щастлив да има подобно обзавеждане в дома си. Като цяло, след като получите вашата стая в разопакована кутия, тя изглежда принудена и няма реален хартактер.

Затова ние ви  съветване, вместо да копирате интериорен дизайн от някое списание за обзавеждане, да взаимствате основната идея и оттам на сетне да направите свои промени, така че пространството да отразява вашата личност.

1
Бормашините са незаменими при дървообработка
Конструкция и начин на работа на вакуумните слънче...
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location