Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (363 words)

Какво трябва да знаем, когато избираме детска триколка

Какво трябва да знаем, когато избираме детска триколка

В град София, съществува една фирма, която в последните няколко години се наложи като борса за врати – Борман Комерс.

В град София, съществува една фирма, която в последните няколко години се наложи като борса за врати – Борман Комерс. Фирмата предлага различни вътрешни интериорни врати от Република Полша и Германия и качествени солидни входни врати от Турция и Румъния. Фирмата има склад в град София и град Варна и работи с много фирми, вносители и дистрибутори на врати и кухни.

Вътрешните интериорни врати, предлагащи се на пазара са с разнообразни проекти. Класика са вратите, които са единични или двойни. Комплектоването на вратите се формира от касата и крилото.

Според фирма Борман Комерс, има повишен интерес на потребителите към плъзгащите се врати напоследък. Освен, че спестяват място, тези врати предлагат много разнообразни възможности за творчество в дизайна си, когато се използват в интериора, защото стават част от дизайна на стаята. Панелните плъзгащи се врати имат възможност да се монтират в кутия покрай или в стената.

Според нас, от Борман Комерс, има възможност плъзгащите се врати да бъдат сгъвани в крилото. Със сигурност този тип монтаж ще стане предпочитан и ще се наложи в близко бъдеще.

Комбинирани интериорни врати

Някои производители на врати използват за основа на крилото им слоеста дървесина от бор, а касата се изработва от дървесни частици или от плочи МДФ, чиято структура на пълнеж е такава, че позволява по-добро абсорбиране на звука. Най-надеждните врати от този тип са с фурнир, който ги прави по-издръжливи и това дава възможност да се използват в повече видове помещения, дори и в банята.

Вратите се грундират и лакират, след като бъдат покрити с фурнир. По този начин запазват оригиналния си вид.

Ако трябва да бъдем честни, то вратите от алуминий са едни от най-предпочитаните за монтаж в бани и мокри помещения. Да, алуминиевата врата не може да има каса, която да обхване стената от двете страни с первази, да – алуминиевата врата не винаги ще е точния цвят като интериорните ни врати, но ако трябва да предпочетем здравината и надежността на банята – това е верния избор.

Ако се доверите на Борман Комерс, то ще се радваме да бъдете наши клиенти. Ще останете доволни!

3
Няколко мита за привлекателността на българската и...
Стъклени интериорни врати - видове
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location