Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (418 words)

Традиционна дограма за красив дом

Доста от нас смятат, че да имаш традиционни дървени прозорци означава, че ще трепериш през мразовитите вечери и влагата ще навлиза през уплътненията, но грешат.

Доста от нас смятат, че да имаш традиционни дървени прозорци означава, че ще трепериш през мразовитите вечери и влагата ще навлиза през уплътненията, но грешат. Това вече е в миналото и, ако искате да добавите малко класическа нотка към вашите домове, може да го сторите, без да ви се налага да правите компромис с вашия комфорт.

В днешно време се прави дървена дограма, която ще ви позволи се чувствате уютно у дома. Професионално направените прозорци предлагат избор на различни видове дърво и двойно остъклени прозорци.

Някои от предимствата на дървената дограма:

  • Традиционната дограма ще придаде страхотен вид на вашия дом и ще го направи по-привлекателен.
  • Дървената дограма ще ви позволи да експериментирате с цветовете и дизайна, за да ги направите по ваш вкус.
  • Дървената дограма е изключително трайна, като рамките са третирани специално, за да се предпазят от влошаване.

Освен това, ако си купите дограма от дървен материал от някои реномирани производители, тогава ще получите някои качествени допълнения, като над 10 години гаранция срещу гъбички и гниене, а също така над 10 години гаранция за качеството на изработката.

  • * Рамките на тези прозорци нямат нужда от специална поддръжка, просто от периодично забърсване с влажна кърпа и свеж слой боя всяка пролет, за да изглеждат като нови винаги.
  • Дървото е невероятен изолатор и не позволява топлината да избяга от дома ви през зимата или да нахлува през лятото.
  • Дървената дограма е напълно благоприятна за околната среда, тъй като е изработена от дървен материал.
  • Традиционните прозорци изглеждат уникално. Излъчват индивидуална красота и позволяват на вашия дом да се отличава от останалите.


Различни видове прозорци, които може да използвате:

Двойната дървена дограма обикновено предлага традиционен прозорец с крила, който се почиства лесно, изолира добре и осигурява сигурност. Прозорците с плъзгащи крила запазват чара на вашия дом непокътнат и ви предлагат съвременни удобства, които могат да се очакват от модерните прозорци, изработени от PVC, които включват прилепващо уплътнение, секретни ключалки и двоен стъклопакет.

Стъклопакетите са доста известни със сигурността и комфорта, които предлагат. Тези прозорци са достатъчно разнообразни да паснат както на стари къщи, така и на съвременни домове.

Дали дървената дограма ще пасне на вашия дом?

Традиционните прозорците са изключително гъвкави и неподвластни на времето, като могат лесно да бъдат приспособени, така че те да отговарят на какъвто и да е вид къща или на различни размери прозорци, било то на апартамент или на къща.

 

2
Погребение / Кремация
Cъвети при наемане на кола