Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (338 words)

Стъклените врати – атрактивни и все по-желани

Стъклените врати – атрактивни и все по-желани

Ако вие и вашето семейство сте атрактивни и мислите модерно, опитвате се да привлечете вниманието на близки и познати, тогава ние ще ви дадем някои идеи, свързани с вратите в интериора.

Ако вие и вашето семейство сте атрактивни и мислите модерно, опитвате се да привлечете вниманието на близки и познати, тогава ние ще ви дадем някои идеи, свързани с вратите в интериора.

Ако държите атмосферата във вашия дом или офис да бъде новаторска и с характер, едно от решенията за това, е да се доверите на модерните стъклени врати. Освен в обществените сгради, те с пълна сила навлизат и в частните домове на хората. Грабват окото с интересен дизайн и с лекота успяват да разчупят и най-скучната обстановка. Едва ли някой би отрекъл елегантността и красотата на стъклените врати и факта, че правят както дома, така и неговите собственици по-специални. Те изглеждат уникално и променят изцяло интериора в едно жилище.

Вратите от стъкло са предпочитани и от личности с въображение, които имат интересни идеи за визията на своя дом. Точно тези врати дават такава свобода, освен като преграда между отделните помещения, те служат и като декор на жилището.

Имате право да изберете как да изглежда стъклото на вратата, то може да бъде прозрачно или затъмнено, ако държите през него да не се вижда. Обикновено то е закалено, с дебелина 8 или 10 мм., има опция да бъде и шумоизолиращо. Много чар на обстановката придават изрисуваните с пясъкоструйно фолио детайли върху стъклата, както и нарисуваните ръчно цветни картини върху тях.  

За по-голямо удобство у дома или в офиса, механизмите на стъклените врати дават по-голяма гъвкавост и свобода. Без проблем крилото се съчетава с дървена каса, като има възможност да бъде монтирано с плъзгащ се механизъм, така то няма да заема излишно място.

Вратите са основен елемент във всяко помещение, било то частно или фирмено. Отворете съзнанието си и го използвайте като създадете така желания уют и естетика. Стъклените врати са идеални за това, доверете им се и ще прекарвате ежедневието си в по-красива и изпълнена със стил обстановка.

2
Кои врати са подходящи за банята?
Дамски чанти
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location