Защо да заложите на лед осветление

LED осветление

Осветлението е важна част от обзавеждането на всеки дом. Факт е, че повечето хора обръщат внимание на мебелите и уредите.

Въпреки че това е нещо съвсем нормално, няма смисъл да обзаведеш жилището си с най-хубавите мебели, ако впоследствие не се погрижиш за доброто осветление.

Още
0
  73 Hits

Под за баня: как да изберем?

Подът в банята е важна част от обзавеждането, тъй като допринася за очертаване на общия стил, като определя основните цветове и вида на преобладаващите покрития.

Още
0
  97 Hits

Вани от лят мрамор: предимства и недостатъци

20220103_140652

Благодарение на активното развитие на производствените възможности, новите технологии и материали, на съвременния пазар се появи голямо разнообразие от вани, сред които особен интерес представляват продуктите от лят мрамор. Тъй като се появиха сравнително наскоро, няма много информация за тях и тези, които решат да закупят вана от лят мрамор, често се съмняват в избора си. За да опростим процеса на подбор, решихме да проучим подробно какво представлява отлят мрамор, какви са неговите силни и слаби страни.

Още
2
  134 Hits

Предимствата на индукционното готвене

indukcionno-gotvene

Ако пък говорим за котлоните, газовите и електрическите нагревателни елементи отдавна „царуват“ в кухнята. Електрическия тип котлони, разбира се, са много лесни за почистване, а газът осигурява равномерна топлина на готварските съдове. Индукционния тип котлони съчетават най -доброто от двата свята - те са дори по-лесни за почистване от електрическите, от една страна и осигуряват равномерно разпределение на топлината, също като газовите, от друга страна. Индукционните котлони предоставят и някои уникални предимства, които не се срещат при никоя друга форма на готвене. Нека да обърнем внимание и някои от тези видове.

Още
1
  181 Hits

Избор на ръчни пръскачки за градина

Градинската пръскачка са полезна придобивка, но знаете ли как да изберете ръчна градинска пръскачка, която може бързо и удобно да пръска торове или лекарства в лятната ви градина? Градинска пръскачка е полезна за напояване на цветя и зеленчуци, пръскане на торове и химикали, дезинфекция на тавански и избени помещения и извършване на други земеделски дейности.

Още
1
  227 Hits

Качествено спално бельо

---

Въпреки по голямата информация, която получаваме от интернет, по големият пазар (различни цветове, десени) и много други привилегии, които правят нашият избор лесен. Ние продължаваме да купуваме повече първосигнално, вместо да използваме различните варианти, които ни е предоставил 21 век, за да се запознаем подробно с нужната ни информация и да не съжаляваме след няколко дни за направената от нас покупка. Спалното бельо не прави изключение в тези думи.

Още
0
  236 Hits

Качествено пръскане срещу дървеници в жилища, хотели и заведения

С този пост искаме да представим една от основните услуги, които извършва фирма Бран Инсект ЕООД, а именно пръскане срещу постелни дървеници. Това са тези кръвосмучещи насекоми, които са познати и като креватни дървеници.

Още
1
  297 Hits

Баня и философия на Фън Шуй

Баня и философия за Фън Шуй

За да направите банята най-удобна и функционална, вземете предвид най-простите правила на Фън Шуй още в началния етап.

Още
0
  196 Hits

Как да изберем най-подходящите вани с терапевтичен хидромасаж: размери, видове, класификации

Джакузи - Джакузитата са свързани с комфорт, релакс и отмора. Благодарение на изобретението на италианското семейство Jacuzzi (джакузи), хората успяха да съчетаят приятното и полезното, без да напускат дома.

Още
1
  328 Hits

Басейн в лятната ни вила

Днес все повече хора предпочитат да живеят в селски къщи. В това отношение става доста популярно да има малък басейн на собствена територия, близо до който е толкова приятно да се отпуснете в горещия сезон.

Със сигурност всеки от нас, особено в горещото лятно време, докато е в личния си парцел или собствената си къща, е мечтал за собствен басейн. Мисля, че такива хора са преобладаващото мнозинство. Както вероятно вече сте разбрали, в днешната ни статия ще говорим за басейни. Преди да започнете изграждането на басейн или да закупите готова конструкция, трябва да изберете нейния тип и местоположение. Има два вида такива резервоари: рамкови (сгъваеми) и фундаментни ями. Първата група е по-популярна, тъй като те се правят много по-лесно, по-бързо и по-евтино. Нека разгледаме по-отблизо как да изберем рамков басейн, който перфектно ще се впише в определена зона и ще бъде в хармония с дизайна на целия сайт.

Още
2
  497 Hits

Бърз, лесен, хубав и евтин избор на спално бельо

Изключително много хора подценяват момента, когато дойде време за покупка на ново спално бельо. А още по-малко хора осъзнават, колко всъщност е важен сънят. Ползотворният и качествен сън ни дава възможност да се презаредим за всички перипети и трудности, който ще ни предложи следващият ден. Спалното бельо е неизменна част от него и то би ни предрасположило към един качествен сън. 

Още
0
  437 Hits