Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (330 words)

Дойде часът и на SEO конференция 2013

Едно наистина интригуващо и изключително полезно събитие предстои през месец март тази година и това е SEO конференция 2013 г.

Едно наистина интригуващо и изключително полезно събитие предстои през месец март тази година и това е SEO конференция 2013 г. Събитието е в отговор на все по-голямата нужда да се набавят знания и практически опит в областта на оптимизирането на сайтове спрямо търсачките и да се осъществява успешна реклама чрез виртуалното пространство. То ще бъде проведено в София на 22.03.2013 в Интер Експо Център и се очаква да бъде посетено от над 400 души, сред които не само уеб дизайнери и оптимизатори, но и хора, занимаващи се с SEO и SEM услуги, SEO и SEM специалисти, специалисти по качество на търсенето, маркетинг мениджъри, рекламодатели и програмисти.

С какво може да ви бъде полезна тази SEO конференция?

На първо място, благодарение на лектори като Мария Моева, която работи в Google oт 2008г и с екипите на Webmaster Tools, Sitemaps и Search Quality, Банко Стоянов, Огнян Младенов, Любомир Любомиров, Майк Рам, Иво Илиев и др., вие ще обогатите вашите познания в областта на оптимизацията, позиционирането на сайтове спрямо търсещите машини, подобряване на видимостта на вашите сайтове, за привличане на повече нови клиенти, ще осъществите нови контакти, ще натрупате впечатления и познания, които ще ви помогнат да изведете вашия сайт на предни позиции.

Пълната информация за събитието може да откриете на сайта, посветен на него, http://seoconference.net/. Там ще намерите всички отговори на въпросите, които ви интересуват.

SEO конференция 2013 г. ви дава изчерпателни знания за оптимизацията и маркетинга за търсачки. Целта на събитието според организаторите от SEOM е изучаването на актуалните тенденции в SEO и получаване на практически знания (решения) за по-доброто позициониране на сайтове в основните търсачки.

Вие имате възможност да закупите повече билети и да се възползвате от примамливи отстъпки в цената, а също така да се сдобиете с билети със статут на ВИП посетители, които включват вход за двама души; места на 1-ви ред, право да се разпространяват рекламни материали.

2
Резервни части за ремаркета
Счетоводни услуги – как да изберем качествените та...