Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (340 words)

Влиянието на сео-то върху бизнеса

В днешни дни да имаш бизнес, който да разчита само на доброто си име и на това старите клиенти да препоръчват на други хора услугите ви е крайно недостатъчно

В днешни дни да имаш бизнес, който да разчита само на доброто си име и на това старите клиенти да препоръчват на други хора услугите ви е крайно недостатъчно. За да бъдете в крак с технологиите вие трябва да разполагате със сайт, който да ви представя и да се класира сред първите резултати в гоогле по ключовите думи, които са свързани с услугите и продуктите които предлагате.

Начина по който може да проверите как би ви се отразило класиране на сайта ви в топ 3 е да се включите в рекламната кампания на Google - Adwords. По този начин вие ще можете чрез плащане на google да показвате вашия сайт в рекламното поле при желаните ключови думи/фрази. Така ще добиете директна представа за това колко  клиента биха се свързали с вас.

Важно е да се знае, че чрез сео оптимизация ефекта, който бихте получили е 2-3 пъти по голям. Реално рекламното поле получава около 30% от кликванията а първата позиция около 50%. При всички случаи сео оптимизацията би струвала по-евтина от плащане за AdWords.

Когато един бизнес заложи на такава стратегия той ще може да привлича всеки месец нови клиенти. В днешни дни все повече и повече услугите и продуктите се търсят в интернет, разглеждат и избират. Именно поради тази причина е много важно вече да имате сайт, който да е атрактивен и да бъде добре класируем по ключовите думи, които ви интересуват.

Една инвестиция в такава сео оптимизация би ви се възвърнала многократно. Тя може да увеличи съществуващите ви продажби от 2-3 пъти до над  десет пъти. Инвестицията може за сео-то зависи от конкуренцията в която се намирате. Тя може да бъде еднократна такса или месечна такава. Друг важен момент е да знаете, че самата оптимизация отнема много време за тежките категории от няколко месеци до година. Ако искате да се класирате за английския език нещата са много по-сложни.

изработка.насайт.com

2
Счетоводни услуги – как да изберем качествените та...
Rent a car услуги във Варна
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location