Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (359 words)

Alfa Romeo Giulietta – за млади шофьори

Alfa Romeo Giulietta – за млади шофьори

Един от най-актуалните модели в момента на италианската марка Alfa Romeo e Giulietta. Автомобилът обещава редица нововъведения, а дизайн работата на италианците, както винаги заслужава висока оценка за крайния резултат ..

Един от най-актуалните модели в момента на италианската марка Alfa Romeo e Giulietta. Автомобилът обещава редица нововъведения, а дизайн работата на италианците, както винаги заслужава висока оценка за крайния резултат, но както знаем те са специалисти именно в него.

Alfa Romeo Giulietta е автомобил за уникалните, за различните, за тези, които искат да се откроят на фона на останалите участници в движението. Приятният изчистен интериор е още едно попадение от страна на Alfa Romeo, което има за цел да гарантира най-високо ниво на удобство за водача и пътниците на Giulietta.

Не просто елегантния агресивен дизайн на Alfa Romeo Giulietta и приятния интериор правят този автомобил да си струва, но също така и редица технически нововъведения (за повече информация в каталога на caralyze.bg), които имат за цел да подобрят сигурността и комфорта на всеки собственик на такъв автомобил.

Интегрираната в Alfa Romeo Giulietta система за контрол на спирачния път при рязко спиране PRE-FILL е в състояние да ви изненада приятно с бързата си реакция. Едно изключително удобно допълнение към всеки бъдещ автомобил този тип системи са много полезни, когато на платното измежду колите внезапно изскочи дете, гонещо топката си – нещо, което не е никак рядка гледка по улиците на големите градове, където трафикът е сериозен.

Ако скоро сте взели шофьорския си изпит и планирате да закупите първият си личен автомобил в лицето на Alfa Romeo Giulietta, то има една чудесна новина за вас, която решава един чест проблем за всеки начинаещ шофьор, а именно потеглянето под стръмен наклон. Системата е наречена Hill Holder (Хълм-стабилизатор) и ще ви помогне да тръгнете, без да се притеснявате, че можете с движението си назад да ударите автомобила зад вас.

Alfa Romeo Giulietta е пълна с нови удобства и модерни системи, които да променят начина, по който се движите по пътя. Това е един от най-подходящите автомобилни решения на пазара за млади шофьори, които все още не са свикнали с управлението на автомобила до степен, в която това са направили техните родители например.

3
Rent a car услуги във Варна
Без дискриминация на работното място
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location