Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (364 words)

Класове часовници купувани у нас

В настоящето има много фирми предлагащи ръчни бижута, от това сме облагодетествани ние като реални клиенти.

В настоящето има много фирми предлагащи ръчни бижута, от това сме облагодетествани ние като реални клиенти. Часовниците се произвеждат за точно определен тип клиенти, това какъв часовник да купим става на база нашите предпочитания. Масово клиента взема часовници балансирани по цена, тук продуктите са с балансирана цена и имат добро качество. В средния ценови клас, избора е доста приемлив от към варианти. Candino примерно имат достатъчно модели в този клас.

Разбира се не са само те, има и още други марки, те са така нарочените за ценово ориентирани предложения. Всичко което ви трябва като екстри, е налично в часовниците от средния ценови диапазон. Часовниците се отличават с голям набор допълнителни екстри това са екстри търсени от потребителите, за да сте усведомени колко надълбоко сте се гмурнали, има маркови часовници с дълбокомери. За да сте ориентирани колко е часа, има часовници с функция за автоматично самосверяване спрямо града в която се намирате. За да сте усведомени колко нависоко из хълмовете сте се достигнали, поръчайте си марков часовник с алтиметър. За да сте запознати на къде да тръгнете, има марков часовник с ръчен компас. За да виждате часовника си вечер, повечето фирми правят оригиналните си часовници с циферблат със фосфоресиращо покритие.

Тези и много подобни допълнения са налични на нормални цени, онова което ни трябва е съсредоточено в тези маркови часовници. Във високия ценови диапазон нещата не са много по-различни, тук конкуренцията също е жестока, но тук компонентите за изработка вече са други. За създаване се ползват най-модерни материали като карбон, титан, магнезий и разбираемо цените се завишават доста, благодарение на тези материали оабче и качеството драстично се завишава. Качеството и изработката тук са безспорни, но не са много клиентите можещи да си ги вземат, отделни модели от тези скъпи часовници могат да струват стотици хиляди евро.

Голямата цена е това което отблъсква масовия купувач от този клас часовници. Поради тази причина масово се закупуват ръчни часовници, главно в средния ценови диапазон. Това не означава разбира се, че няма предлагане на скъпи продукти, има разбира се, но като цяло силния ценови праг в страната е така наречения - среден клас.

3
Добрите рекламни агенции - ефективен маркетингов и...
Професионална козметика за лице с анти-ейдж действ...
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location